Pampa cok gec kapisiosunuz uyku girio gozume gece gelemiorm hiamina :)
Printable View
Pampa cok gec kapisiosunuz uyku girio gozume gece gelemiorm hiamina :)
millet anca o saatte doluyor :)
Benim internette Ad çözümleme sorunu var saat 11'den beri, o yüzden hiç bir yere bağlanamıyorum. Berbat bi durum
sw kapalımı ? listede cıkmıyoda add server yaptıgımdada adresi eklemiyo tabloya
yokmu gelen?:)
1 saat sonra gelirim film bitsin :)
bende telefonu yedekliyorum bitsin gelirim.
Oyundayım ben...
gelyorummm
geldim :)
Geliyorum 1 saate gelirim geldim siz napıosunuz ya :D o zaman bende giriyorum :D :D
Bende gelıcem su ınternet sabıtlensın ***** gece 1 den once gelmıyo :D
Murat abı ve Arif kendim bir bot olarak ıkınızıde bıcakladım cok mutluyum :D :D :D
Bende gelıcem su ınternet sabıtlensın ***** gece 1 den once gelmıyo :D
Murat abı ve Arif kendim bir bot olarak ıkınızıde bıcakladım cok mutluyum :D :D :D
Kolay temiz yoldan Cs1.6 indirebileciğim link varmı?
Hala ad çözümleme sorunu var benim modemde. Modem ip alamıyor, 4 kez silip tekrar kurdum modemi ama tık yok. ttneti arıyorum onlarında bi cacıktan haberi yok, ne belaya kaldım bilmem
Geliyorum bi 10 dk ya.. Bodrum'dayım şu anda.. Ablamın evindeki pc'ye indirdim.. Muhtemelen oynayamayacağım mouse bi tarafta klavye bi tarafta ama makarasına geliyorum :D :D
Gel canım, haydi toplansın herkes.
Siparişimi yiyim devam edeceğim ben de.
kimse kalmadı ya iyi geceler. bu gece de erken yatayım :D
nerdesiniz beyler ?
Aaa bi girdim kimse yok.. Sxe yi indiremiyorum tam 20 keredir farklı sitelerden indirmeyi deniyorum ama sürekli başarısız ağ hatası diye uyarı alıyorum.. Sanırım 3-4 gün uzak kalacam serverdan :)
Tadı tuzu yoktu bugün bi maç atalım dedik gelmedi kimse la.
maç açmadın ki :D
Beyler bıttı mı aksam eglencesı?
Kubilay' ile tek oyle sap sap takılıyoruz haydı yokmu gelen :D
Gravity de açık kalmış swde :)
Yokmu gelen ya ? Arıf falan bı kesıyım :D
girsek mi beyler bi maç atsak
beklıyorum ama arıf falan gelıp gıdıyo kımse yok pıyasada
2-3 kişi olunca oyun sarmıyoki :) hep beraber oynayınca sarıyo :D
hadi girelim beyler
gelemedik ya bugün yarına 1 sunum 2 sınavım olunca :D bende pazartesiye kadar olamam herhalde
beyler gıren specde beklesın kalabalık olunca bslarız maca sımge durumunda kucultun map yenılenınce oyun acıyor kendını zaten ;)
Pis ergen gözüm seni görmesin, bana bilenmişsin zaten cbble da gördüm benim orta tuttuğumu bile bile hep orta geliyodun :D
Yarın gece 11 de doluşuyoruz beyler :)