Aksama 11 gibi serverdayim uzun zamandan sonra azicik kastiricam ona gore duvardan vurunca kizmayin :D
Printable View
Aksama 11 gibi serverdayim uzun zamandan sonra azicik kastiricam ona gore duvardan vurunca kizmayin :D
Öncelikle bu başka bir server...
Bu MetehanCihangir denen anten bi ara forumda konu açıp bize sap map diyen iblis mi ? Ben başka bir ad soyad uyumunun olacağını zannetmiyorum, ki eğer bu o zibidiyse şimdiden vay haline.
Bir fikri olan var mı ?
http://i58.tinypic.com/xql0uh.jpg
Edit: O küfüründen sonra sen uzun saçlı anten misin dedim ve daha hiç yazmadı.
evet beyler efsane geri döndü :D kaçta giriliyo akşiam desktoptayım hemde :hehe: tabi 2-3ayın vermiş olduğu hamlık var o ayrı dava ama akarız inşallah :D
Bahtsız bedevi olayına dönerse çok gülerim :S :D
kaçta giriliyo şimdi el bilek göz gez arpacık operasyonu yapıp biraz pc ve kordineye vs alışıyım gece akmasamda damlarım inşallah yıhyıhh :D
gelen varsa bekliyorum sw de
o ye azmış süre :D neyse alışmaya çalışcaz artk :D micte yok ayarlayabilirim inşalllah
yapıozmu bu aksamda mac? 10.30 geç ya 2 yi buluyo sonra kalkmamız uykusuzluk çekiyom
oznsrl vardı n guzel oynuyoduk çıktı sonra :D :hehe: tam ısınmaya yeni başlamıştım :hehe:
tel kulaklıgı ztn kullandığım fakat kulaklık girişi ile mic girişi pc de ayrı olduğu için mic kullanamıyorum
normalde kulaklıklarda hep 1taraf mic görevi görür ama imkansız tabi şuan için o ayrı dava başka 1kulaklık daha var bulursam anca öyle
burdan kendınıze cfg yapabılırsnız
CS 1.6 Özel Cfg, Cs cfg, Cfg indir, OyunNetwork.Com
e hadı oyunaaaa
hadi doluşun :)
Berkanla disaridayiz geliriz birazdan
Admin gelsin pass kalkmış
10-11 kişiyiz gelin
Herkes gelsiinnnnnn
çok fena bilendim bu gece içinizden geçicem :D
Bu gece de oynayalım, yarın istanbul'a pazartesi de alanya'ya geçiyorum kısmetse, pek aranıza katılamayabilirim artık :D
İnce ince dökülelim artık :)
Erken daha olm durun bi.
gelirsem gece 2-3 belki söz vermiyim iyioyunlar şimdiden : )
hadı oyuna mıllet
hadiiii oyuna
Geliyorum birazdan.
kaçkişi varla bi rapor edin :D
o ye iimis giricem en gec bucukta hayirlisi
varmı oyunda olan
Yavaştan girin oyuna ama maçı 12 gibi atarız.