Ekranda oyunun kasma ve Ping durumuna bakmak için console a +g yazıp tab a basın enter yapın sağ Köşeye değerler gelir
Printable View
allah için yok daha destur cbble da basladınız. adam alısın diye dakkalarca bekliyoruz yok cok güclü oldunuzda bilmemnede. takımı alan kimse düzgün secseymiş sanki herkes kendi istegiyle geciyor
neyse olan oldu.
ama ben yinede aynı fikirdeyim beni ilgilendirmiyo adamın duymaması yada görmemesi hatta her ikiside olabilir / tam tersi benim oldugum takımdaki biri icinde aynısı. bir kisi ölürdü diger 11 kişi oynamaya devam ederdi 11 adamda bilmiyor basladıgını. tasak olsun diye ff acık degil. senin takımın yada senin oldugun daha dogrusu kim yapıosa onun sorunu
ayrıca babanın cayırı değil o server Görkem atamassın öle kafana göre res falan senin haberin olsun.
tr nin enkötü ratesi bizim swde ayar verin suna allah aşkına ya 100mbs netim var normal serverda pingim 1 bizim swde 14 oluyo 1sn sonra 70 55 tekrar 14 böyle oyun oynanmaz para verdiniz yazık günah ayar yapalim suna
Bir soruda ben sorum imleci adamın üzerine tutunca adı falan alt tarafta köşede yazıyo by carizmanın videoda hemen imlecin altındaydı ad falan onu nasıl yapıyoruz :D
Berkan'ım sıkma bu kadar canını yaa.. Altı üstü oyun.Eğlenmek için burdayız birbirimize kızıp sıkıntıya girmek icin değil :)
Aynı takımı ben aldığım zaman millet oha çok güçlü oldunuz diye söylenıyo o gözüne batmıyor sanırım denk gelirse eğer bigün alışırken hardcore takım kurudğumda ağlarsanız hatırlatırım bu cumlenı. Ben herturlu oynarım bana koymaz ama adamlar kaçıyor oyundan takımları dengeli tutmayınca
ayrıca 11 adam görmedi demedim 1 adam görmedi bize sıktı kımsede doğru durust can kalmadı gırıp basede vurdunuz bizi hee el aldık dıye sevınıyorsan o senin proluğun adil maç olsun diye oyunun başında 1 res daha atıldı bunda büyütülcek sorun yok aynısı bızım takımada geçenlerde yapıldı t deyken el almıştık gırıp res attılar oyuna sıfırdan başladık girip kımse burda yazıp çizmedi boşuna buyutmeyin olayı :)
Cağlayan sıkmıyorm bunamı sıkıcak biri değilim yakından tanıyanda bilir zaten acaip rahat adamımdır 2 gram tasak yapalım aksamları diye gecenin 3üne kdr oynuorm sabh 7.30da kalkmama ragmen :D. ama buna ragmen dünkü olunca attı bende hakkaten onun icimde kalan kısmını yazarakda belirttim
Görkem baskasıda beni ilgilendirmiyo daha gecen gün oynarken dedim iyi s..iolar dedim degişin demem. alıp alabilcegin kim varsa al oda umrumda olmaz.
97-98 den beri oynuorm ben işin gırgıırındayım buda oynayıs seklimden bellidir zaten :D.
uzaga kim işermi oynicaz senle hep diyorum hala diyorm git türkce hocanı degiş :D
yazan sensin: 1i bize sıktı sonra herkes birbirine sıktı diye. üstte kaydır mouse u oku.
basede ol olma rusha yapmıstık zaten basede basılman gayet normal.
ben proyumda demedim mac yapınca promu oluyorz seyimin dogrultusunda oynuorm.
madem mac yapıoruz demekki az ciddi olmak gerekir dimi. senin takımında olan olay beni ırgalamaz aynı sekilde tersi olsada ırgalamaz ben aldıgım ele bakarım.winning is winning anam. ;) yada direk pub oynayalım ozmn da..gın gibini gorürsün :D gel beraber yapalm
senlik örnek veriyim dragda yanında daki arac kalkamayınca/bozulunca diger taraftakini ilgilendiriyomu yada karsı taraftaki saymam bastan diyebiliomu
Müşteri panelinden mesaj attım rate ayaları için bakalım...Dün birşeyler yaptım ama test etmedim henüz.
1 hafta girmedik diye bu kadar birbirinize girmeyin beyler, tamam gelicez geri haftasonu :D beniim için tartışmayın gıdılarınızdan öperim teker teker, şimdi öpüşüp barışın bakiiim hadi :D
Oyuna herkessssss
Kizdirmayinlan berkani :) tutmayin kucuk enisteyi :D
Oynadıgımdan bı *** anlamadım böyle fiber internetın geçmişini pc ye zarar vermıyım diye çıktım artık oyundan
bi ince oynadik :)
bgn de can sıkıntısını gıderdık su cbble da terorken el almak ıstanbulu feth etmek gıbı
genel olarak güzeldi :D
cbble da t iken el almak sadece takım işidir. Aslında çok kolaydır ama yapılamadığı için zor geliyor. Ben tek başıma el aldım cbble da kendin gördün :)
cabblede el almak cidden takım işi geçen benim kurduğum takım t ken 6 veya 7 el falan aldık bu akşam çok güldüm :)
satılık adminlik iyi fikir murat düşün derim
beyler oyundamısınız 2 el ateş edelim :)
arkadasım kaçtınız demeyın suna 5 kısı B kapıya gıttık herkez hareket halındeydı adamlar öyle bı pusmuslarkı elımdekı bombayı atamadım sız nıye duruyosunuz gırsenıze ıcerı dıyosunuz
gırmek ıstedık ama adamlar masallah zebellah gıbı dıkılmısler kapıya alayımızı ındırdıler he bız öldukden sonra gerı kaçanlar ıcın bısı dıyemıcem
dünkü cıbıl ders niteliginde seyrettilir cocuklara, 12-3 den 13-2 :hahaha:
silvia kralsın buarada :D