yanlız cemin team aynen bunu anlatıyo ortaya karışık oynuyo adamlar hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=pSgnedanTIE
Printable View
yanlız cemin team aynen bunu anlatıyo ortaya karışık oynuyo adamlar hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=pSgnedanTIE
İnferno'da oynarken 6 el boyunca neler neler denedik olmadı.. Orta rush diyorum düşüyoruz.. Sol girelim diyoruz ben ev fake atıyorum diyorum olmuyo.. Denemediğimiz şey kalmadı.. 1 el sustum hiç bişi demedim.. El aldık :D Sonra dedim taktik yok takılın :D
Onur senin en büyük avantajın fena ses dinliyosun.. Biz daha ortaya yeni yeni girerken sen adamları ona göre gönderiyosun.. O büyük avantaj :)
Benim takıma laf yok.. Akşam perişan edicez :D
Bide bişey dicem.. Bu akşam farukla özgüyü takımına alsana kanka bide öyle deneyelim hauahhuahuahu :D Biz gülmekten oynayamıyoruz hahauuha :D Benim takımda makara bol :D
bu arada 6 kişiyiz biz takılıyorz kafamıza göre gelcek olan varsa
gelıyorummmmmm
Bende giriyorum yavaş yavaş.. :)
Bensiz oyun mu olur lan :D :D
genelde %50 oynuorm, ne kotu ne ıyı, dun akşam oynayamadm yaa..
angara bebesine bak hale :D pusuosam anlaynkı hatunlarla yazışıorm, ateş etmeden geçın yanmda hahhaha.. :D
way bee, ıyı gun dostu :D hıc deılse ozelden yaz ayıp ayıp! bırbırımızın yüzüne bakıorz, yakışıomu sana :D tmm bız onurun takımındayız, sen karsı takımda olunca ben hep senı vuruorm unuttunmu hahaha.. :D
gelıyorum gencler hazırmısınız :D
ben ciktim valla gözlerim yandi yatiyorum :D
Bıçak çekmek yoksa giricem bende :D
steam de mic çalışsa fena makara dönücekte :D
son mapte mertin peşinden koşup arkasında beklıodum cem soylemese farkında değil aklınca pusuyo :D :D :D
dün gece lagdan dolayı oynayamadım dogru duzgun kusura bakmayın hep ılk ben öldugum ıcın aksıyonda yasayamadık halıyle :D
Dün gece birkaç arkadaşa yanlışıkla ateş ettim kusura bakmasın. :D Inferno'da birinin kafasına denk geldi çok kötü ses geldi dönüp dönüp baktı burdan özür dileyeyim kendisinden :D Onun haricinde dün 2 mapte de çok güzel maç oldu.
heee pardon yaa bı ara az kaldı mertcanı öldürüyodum dayanamadım o na sıktım bende :D daha bıtmemıstı oyunda :D