benide whats app grubuna alırmısınız :) sağlam counterciyimdir turnuvalara katılmışlıgım vardır söyliyimde :)
Printable View
benide whats app grubuna alırmısınız :) sağlam counterciyimdir turnuvalara katılmışlıgım vardır söyliyimde :)
Görkem ;
Kingocs reklamları çıkıyor..
El başladığında proproty fight diyor..
Bunları da kapatabilir misin ya :)
0535 575 62 90 numaramı yazmayı unutmuşum ya :)
severek oynuyodk makara oluyo zombi modda hele dün akşam :D
oyuncu nick: ramu5 :D iceworlde baya kill aldım wall diyen arkadaşlar çıktı küfürler edildi yakıştıramadım
oyunda ölmek zorunuza gidiyosa oynamayın beyler ;) wall diyen arkadaşlar varsa hala her oyundayken admin arkadaşlar ss alsınlar oyundan..
Kolay kolay kimse küfür etmez bizde ama.. Siteden olmadığını düşünüp sövmüş olabilirler.. :)
Birde kimsenin oyunda ölmek zoruna gitmez. El yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanarmış diye bir atasözü var :) Her zaman söylüyorum.. Oyuna stres atmak için giriyoruz stres olmak için değil.. Atarlara giderlere gerek yok :)
server ayarlarından fena hs gidiyor ama..
ben bile sıkıldım zevk alamadığım için çıktım,
zombi oynarken fps 4 lere düşüyor bi s.k görmüyorum ben zerre zevk vermiyor o durumda, zombi oynamayacaksak adam akıllı oyun - maç dönceksek gelirim akşama..
gece 11.30 da herkesı SW ye beklıyoruz Serverımız klimalıdır:) maç atacaz...
bu gece bende varım normal mac atalım ozledım vallaa :D bu arada zombi server hayırlı olsun
85.153.15.31 invalid diyor ?
Murat rateleri düzelt gereksiz eklentileride zaten görkem kaldırmış, birde şu 16bbp çıkıyor onuda kaldırın tam olsun.Ben 32 oynayamam.
SW ye noldu yav gırmyıor
beyler server bilgilerini alabilirmiyim :D
whatsapp grubuna gitmek isteyenleri baştan uyarıyorum şarj ve abdest dayanmıyor :D :D :D ahahahaha
levent sana bilendim gece geliyorum
:D
Mac varsa gelirim zombi sarmaz beni. Pro oynarsak ordayim kafalara dikkat :):) banada wall diyen arkadaslar oluyodu ss aldilar murat aldi hatta tertemiz zaten steam oynuyorum. Kufur vs eden arkadaslara denk gelmedim zaten hep ayni tayfa oynuyoruz gece