benide whats app grubuna alırmısınızsağlam counterciyimdir turnuvalara katılmışlıgım vardır söyliyimde
![]()
benide whats app grubuna alırmısınızsağlam counterciyimdir turnuvalara katılmışlıgım vardır söyliyimde
![]()
Görkem ;
Kingocs reklamları çıkıyor..
El başladığında proproty fight diyor..
Bunları da kapatabilir misin ya![]()
severek oynuyodk makara oluyo zombi modda hele dün akşam
oyuncu nick: ramu5iceworlde baya kill aldım wall diyen arkadaşlar çıktı küfürler edildi yakıştıramadım
oyunda ölmek zorunuza gidiyosa oynamayın beylerwall diyen arkadaşlar varsa hala her oyundayken admin arkadaşlar ss alsınlar oyundan..
Birde kimsenin oyunda ölmek zoruna gitmez. El yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanarmış diye bir atasözü varHer zaman söylüyorum.. Oyuna stres atmak için giriyoruz stres olmak için değil.. Atarlara giderlere gerek yok
![]()
server ayarlarından fena hs gidiyor ama..
ben bile sıkıldım zevk alamadığım için çıktım,
zombi oynarken fps 4 lere düşüyor bi s.k görmüyorum ben zerre zevk vermiyor o durumda, zombi oynamayacaksak adam akıllı oyun - maç dönceksek gelirim akşama..
bu gece bende varım normal mac atalım ozledım vallaabu arada zombi server hayırlı olsun
DA CORSA 1.7 DTI
Murat rateleri düzelt gereksiz eklentileride zaten görkem kaldırmış, birde şu 16bbp çıkıyor onuda kaldırın tam olsun.Ben 32 oynayamam.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
whatsapp grubuna gitmek isteyenleri baştan uyarıyorum şarj ve abdest dayanmıyor![]()
![]()
ahahahaha
#RenaultSport Clio-R
Mac varsa gelirim zombi sarmaz beni. Pro oynarsak ordayim kafalara dikkatbanada wall diyen arkadaslar oluyodu ss aldilar murat aldi hatta tertemiz zaten steam oynuyorum. Kufur vs eden arkadaslara denk gelmedim zaten hep ayni tayfa oynuyoruz gece
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)