yetişemedim d2nin yarısında geldim neyse yarın son gün herhalde ona göre genjler
Printable View
yetişemedim d2nin yarısında geldim neyse yarın son gün herhalde ona göre genjler
Neyin Son günü ?
1-2 gün kaldı serverin kapanmasına. Süresi doluyor.
Kanka skor iyi ama bazen terör isem keleş beni benden alıyor kız almaya giden köylüler gibi sıkıyorum havalara :D :D
Birde burdan yazıyım açıkca belki oyunda görmeyen oldu tanımadığım adam bana şaka yollu saçma sapan konuşmasın kalp kırarım biraz seviyeli olun adam vuramayınca bik bik konuşmayı bi bırakın turnuva yapmıyoruz eğlenmeye giriyoruz kimsede çok iyi oynamak zorunda değil adamın yaşına baksan benden büyük kişilik 16 da kalmış yaşınızın efendiliğini taşıyın biraz :icon_tup:
Bugün son gün...
Beyler Yekten yazıyorum isteyen istediği yerinden alınabilir.. İçimizde Çok Avel İnsanlar Var, İnanın Hani Derler ya ..ke sürülecek akıl yok diye hah işte ondan olanlardan.. Oyun oynuyoruz adam olayı namus meselesine çeviriyo :D boş boş muhabbet sonra..
Keyfinize Bakın Kasmayın bu Kadar.. Herkes Forum delikanlısı Yapmayın Etmeyin Tanımayı p Reelde Tanımadıınız Adamlara Atar Gider..
Hadi Gelin de Son Günün Keyfini Çıkaralım :D
Birde şu inceden laf sokmaya çalışanlar olmasa daha güzel olucak.
Gelen Olsa da Maç Yapsak :D
1 saat sonra damlarım . düzenli uykuya alışınca bilgisayarın yokluğunda erken uyumaya başladım :D
Bi admin girse de bölümü deiştirse en azından :D
Bugün maçtayken server kapanır muhtemelen. :hehe:
uzatma sansımız yok mu ?
Burak gerçekten sana katılıyorum. bazı arkadaşlar var klavyeden sallayıp duruyor. yüz yüze gelsen abi çeker. Boş ver bence ben takmıyorum.
ahsfuhsauhfusahfsa :hehe:
Server ın son maçı için gelin yavaştan 15 kişiyiz :D
Benim kimseye atar gider yaptığım yok uzun zaman girmeyip sonra tekrar girdiğimde hep aynı olayları görüyorum hiç tanımadığım kaynatmadığım adam kendi kendine bi şaka yapmalar filan dediğim gibi çok iyi oynuyorsanız pro serverlarda takılın oynayamayana niye oynayamıyorsun demeyin yada konuya yazalım kötü oynayan girmesin herkes iyi oynamak zorunda değil murat çok iyi bilir buraya kaç yaşında adamlar giriyor yaşını bilmeden etmeden onlarada şaka yapanlar gardaş diyenler kendinden 10 yaş büyük adamlara gardaş çekenler oldu ..
Bak Haala Tutkunsun :D Eğlencesine Oyun Oynuyoruz Sabahlara Kadar Gülüp Eğleniyoruz.. İyi Oyna Kötü Oyna Forumdaki Herkese Açık Server Var Girip Oynar İsteyen Herkes..
Uzatmanın Anlamı Yok Sen Farklı Kanaldasın Frekanslar Uymuyor..
güzel maclar oldu herkesin eline saglık.ilk cbble macı benim takım kusura bakmasın bot gibi gezdim ortalıkta :) d2de zar zor topladık.
server icin bende destek cıkarım Murat pm atarsan takviye yapalım.
Zaten Çok Büyük Bi Miktar Değil Bildiğim Kadarıyla, Her Gün En Az 25-30 Adam Oyun Oynuyoruz Ateşleyelim biraz
Destek olmak isteyen varsa hesap no veriyorum.
Murat Cantürk
Garanti bankası
017 - 6657992 BAHÇELİEVLER/ANKARA
TR51 0006 2000 0170 0006 6579 92
Yeni server alındı,adminlikler yazıldı.Hayırlı olsun.
95.173.174.21
password : jdm
Gece maça gecikmeyin beyler !! :)
gece ekşın var :D
erken girinde soccerjam atalım :D
ooo açın soccer geliyorum :)
hadi hayırlı olsun :)
Giren soccerjam bulsun madem, açtım kaçtım :D
soccerjamın eklentilerini de açın bari
Dükkanda Çay Var mı Murat ?
şifre kabul etmiyo yalnız ?
password jdm yaz direk giriyo :S
konsolu açıp
password jdm
connect 95.173.174.21
yazarsanız girecektir..
benim cs kafayı yemiş her girip cıktıgımda tus takımı sıfırlanıyor.. temiz bir cs bilen varmı kurulumsuz ?
anlamadım ama banlandım :D neyse ban kaldırılırsa takılırız arkadaşlar gerçek MAP'lerde :D