Oyunu indirdim. Ne yapmam lazım nasıl yapıcam lütfen birisi yardımcı olsun ya :)
Printable View
Oyunu indirdim. Ne yapmam lazım nasıl yapıcam lütfen birisi yardımcı olsun ya :)
Yarın akşama doğru alırım server'i :D
Desteklemek isteyenler ;
Garanti bankası
017 - 6657992 BAHÇELİEVLER/ANKARA
TR51 0006 2000 0170 0006 6579 92
Az çok demiyelim abiler
o zaten kendi kendini bezdiriyo sis atıp kendini kör eden tek kişi :hehe::hehe:
http://i.hizliresim.com/NqXXPQ.png
görkem kesilince biz
resim biraz büyük olmuş kusura bakmayın edit olaydı iyidi
hadi inşallah özledik cs atmayı takımca
Şu sıralar geceleri 3 top bilardoya sardım ***** işsiz olunca. Ama sırf merti bıçak manyağı yapmak için bile girilir. :D
Final haftası lan dan başlayan cs 1.6 ya bugün itibari ile evden online devam ediyorum bende bekliyorum burdaki kişilerle oynamak çok daha eğlenceli olur
zırt pırt girip sis atamıcam gibi.. iş güç ***** vardiyalı sistem :) sinsice gelirim ama arada hemen farkedersiniz :D
Aksam tam kadro istiyorum herkesi :D ben yarin aranızda olucam :P
sesimi özleyen varmı :hehe:
Gençler ameliyat oldum evde yatıyorum. Son durumlardan pek haberim yok sw açılırsa bana faceden ulaşın, kalkabilirsem girerim :)
Hazır mıyız gençlerrrrrrrrrrrrrrrrrr.Gece maç varr.Yani inş ben girebilirim. :hehe:
Açıldıysa şimdiden girebilirim ip verin :) Gece sahura kadar serverdayım kaptırırsak sabaha kadarda dururum :D
IP : 95.173.174.29
Password : jdm
Tek başıma boş boş dolaşıyorum. Kimse yok mu, yoksa ben mi yapamadım ya? :soru:
O değilde " bakalım reelde bıçağı yeyince de gülebilcen mi" dien abi gelio demi ?
pampalar pc'yi formatladım şimdi nerden indirirsem indiriyim cs 1.6 yı açmıyor.. bi link atın da ordan indirek bakalım
Connect 95.173.174.29 yaptıkdan sonra password istemesi gerekirken hata veriyo oyunu liseden sonra dün oynamaya başladım ben mi yanlış yapıyorum girişi ?
pasword jdm yaz enter yap sonra connect yazıp ip gir
MyGameArea'dan indirmiştim en sağlam zamanında şimdi hata veriyor en sonunda.. diğer linklerin çoğu patlak.. Allah'ını Seven Defansa Gelip bi Link Koysun
kım banladı lan benı aq
Ramazan boyunca buralardayım :)
Ooo kalabalık olacak gibime geliyor . Güzel :D
şuan oyuna girsem emiinim mertcan bile keser beni go dan sonra nişan bile alamıyorum çok farklı gelıyor :D