şimdi videoyu biraz olsun izledim micten çok konuşmuşunuz bana yanlız bana gelmio steam yüklü olduğundan sanırım kusura bakmasın kimse bu akşam müsait olursam silip düz yükleyip gelirim o zman daha iyi olucağını ümit ediyorum :))
Printable View
şimdi videoyu biraz olsun izledim micten çok konuşmuşunuz bana yanlız bana gelmio steam yüklü olduğundan sanırım kusura bakmasın kimse bu akşam müsait olursam silip düz yükleyip gelirim o zman daha iyi olucağını ümit ediyorum :))
Benim sesde çok kötü değilmiş şikayet edildiği kadar :D sırf onu duymak için izledim :D :D
Ağalar şu maç saatini az erkene alsanız 10 numara olur sabah 8 de kalkması gerekenler var :D
2 gün geldim ertesi gün zombie gibi oldum zaten mermi manyağı oldum :D
video yu izleyince farkettim çok özlemişim maç yapmaya çalışmayı :hahaha: akşama şarj aletini haledersem pc nin bende katılırım :D
ben de steamden oynuyorum acaba onun icin mi gelmiyo mic sesleri? alakası oldugunu sanmıyorum ama enteresan
Mic sesleri kısılabiliyor ayarlardan belki yanlışlıkla kıstın kardeş bi bak istersen ;)
Vol hek indirdim akşama operasyon var
Alper başkanımmmmmm nerelerdesin...
cbble ı da koy arif :)
Aksama 11 gibi serverdayim uzun zamandan sonra azicik kastiricam ona gore duvardan vurunca kizmayin :D