Görkem sen anlarsın . Apartın internetini daha fazla çalmak için napmak lazım :D :D
Printable View
Görkem sen anlarsın . Apartın internetini daha fazla çalmak için napmak lazım :D :D
Yarın veya Ctsi denk kadrolarla güzel maç yapalım beyler :)
Saat 10 gibi girelim sw ye beyler, güzel bi maç yapalım
12 de sahalarda olun beyler
yok mu gelen
Geliyorum ben
hadi beyler oyuna.Murat abi gir artık iki sıkalım :D pek bilmesemde
oyundayız beyler :)
hadi girin beyler
Maç başlıyor hadi beyler
Bugun aranızda olamadım arkadaşlarla 101 oynarken sabahladık :D :D
benimde internetim kastığı için gelemedim dün :D
Az önce bir oyuna girdim cs'de half life gibi öldüğün anda başlıyorsun ve istediğin silahı ayarlardan seçiyorsun o nasıl oluyor?
Bir de dün mac mac dediler onu nasıl yapacaz nedir mac nasıl yapılır beceremedim :D
death match senin dediğin de, onu çoooook nadir yapıyorduk eskiden. ki dm oynayacak olsak halflife oynarız bence neyse
maçta 1 er kişi, takım seçiyorlar diğer oyunculardan. 15 el ct, 15 el t oluyoruz. genel toplamda hangi takım 15'i geçerse o takım galip geliyor.
mesela ilk oyun 8-7 bitti t ler kazandı, t ler ct oluyor 8 el alırlarsa kazanıyorlar.
maç yaparken takım arkadaşını da öldürebilirsin bu da bilgi dahilinde olsun o yüzden her koşulda daha dikkatli olmak lazım.
beyler GECE 12 DE MAÇ VAR
Şimdi girsen 6 da çıkacak, spectator olmak yani.
Maç yapılacağında takım seçilirken herkes 6 ile spec olup 1 er kişi takımların kaptanı olup adam alıyor.
Normal zamanda oynarken ister 1, ister 2 ye gir. Otomatik atmasını istersen 5 e bas, eksik veya güçsüz görünen takıma alır seni oyun.