varmı gelen giriyorum 5 dk ya
Printable View
varmı gelen giriyorum 5 dk ya
gel de az stres atayım :)
neden banladınız ? le10r ?
Hadi beyler yaaaa
10 kişiyiz haydii :D
Merhabalar ben Burak Aranıza yeni katıldım oyuna geliyorum :)
Hosgeldiniz, keske ilk önce kendinizi tanıtsaydınız :)
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
Benim awp kulanımım için şunu söylim bu gün bir ara çok dert oldu sabit bir oyunum yoktur ya iyi kulanırım yada kötü bu oyun sonuçta
Güzel maçlar atıldı gene :)
Görkem kardeşim başın saolsun.Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına uzun uzun ömürler versin...
awp kullanıp kullanmaman mesele değil, diyorum ki awp almayın. Takımdan 5 kişi awp alınca hepiniz pasif duruma düşüyorsunuz biryerde bekliyosunuz öyle oluncada oyunun tadı çıkmıyor . Awp de ilk atışta vurdun vurdun yoksa ölürsün. Benim içinde aynısı geçerli kaçırırsam ölüyorum görüyosun. Cbble gibi mapta sadece 2 awp alınır biri orta biri b tutar. Awp alıp ortada benim yanıma geliyorsunuz sağ sol yapamıyorum ikimizde ölüyoruz. Şimdi anlatabildimmi kendimi mertcannnn:)
Bana ferrari alsanaaa mertcannn :D
sana jip alcam serkan :hahaha:
Beni biliyosun zaten intihar komandosu spec oynuyorum en fazla iki adam eksiltir ölürüm doğanın kanunu :hahaha: awp kulanınca çatışmaya girmeden daha çok adam alma şansım oluyo ben awp le eskiden hiç adam vuramazdım dust2 long da da kulanılmaz karşı taraf için zevki kalmaz ama orda kulana kulana öğrendim awp yi mümkün oldukçada sizler den bir tık aşağı kulansam yeter benim bu sözüm zaten sana değildi üzerine alınma senden sonra çok yazan oldu onun içindi her el benim aldığım silahı konturol etmişler zengin olmak suçmu anlamadım ct de :hahaha::hahaha: bu arada ferraride alırım hey gidi be çocuklugumun şarkısıydı