Password yanlış diyor giremiyorum bende
Printable View
Deneye yanıla bişeyler yaptım, çalıştı.
Cs'yi bilgisayardan kaldır.
SXe'yi de kaldır.
Sxe'yi kaldırmana rağmen kayıt defterinden de kalıntıları silmelisin. başlat-çalıştır-regedit-local machine-systemden sxe'den kalan şeyleri sil
Bilgisayara restart at.
csyi yükle.
SxE'nin güncel sürümünü indir ve yükle
patchi yükle
gel :D
şu anda server görünmüyor ama connect 95.173.174.77 diyerek bağlanabiliyorsun, şifre istemiyor
info string exceed hata çözümü ;
konsola tek tek kopyala-yapıştır yapınız, tırnaklar " dahil.
setinfo _pw ""
setinfo rate ""
setinfo cl_lw ""
setinfo cl_lc ""
setinfo model ""
bunları yaptıktan sonra setinfo _pw şifreniz şeklinde şifrenizi girin.
eğer yine düzelmezse cs kapatıp,
bilgisayarım , C , program files , valve, cstrike, klasörüne girin
ordaki config.cfg dosyasını silin cs açın.
Alıntıdır : Ben bu şekil yaptım üstteki yazdığı gibi oldu
Alışıcak adam var gelin hızlı alacaz :D
Oyunda olan var mı
Şu oyunu bende indireyimde servera geleyim artık :D
Dün gece millet adam alma derdine düştü sonra çıktılar kalan Sağlar bizimdir dedik 5-5 güzel Mac attık
Sonra e.bozoglu alltallk un acık oldugunu anlamadı bizde ses çıkarmayınca o nereye tt verirse oraya bastık duman oldular :)
Bende B ye gircez dedikten sonra tüm ct nin b tünel çıkışında karşılamasıyla uyandım :hehe:
geç oldu biraz ama :D
en temizi gecen serverdaki gibi random takım secmeyi ac dalalım Murat yoksa artık boku çıktı işin kemiksiz 15dk alısması taktigi vs.derken uzuyor gidiyor.randomda baktın cok adeletsiz takımlar oldu 2-3 kişinin yerini degiştirirsin menuden oldu bitti gitti vallahi çile cekiyoruz aksamları. hergece adam alma süremizi hemen halletsek rahat 1 fazla mac yaparız :D
Bu gece öyle yaparım o zaman,auto takıma gir'i açıyorum.
aynen yaa... alışana kadar çöp atmaya falan gidiyorum sigara içiyorum wc ihtiyacımı gideriyorum.. yinede geldikten sonra bekliyorum 10 15dk :D
Akşam kopucaz mı beyler?