geliyorum, hadi gelin bekleme yapmayın burda :)
Printable View
geliyorum, hadi gelin bekleme yapmayın burda :)
güzel oyundu cbble da biraz zorlandık 1 el almamıza ragmen ama keyifliydi :)
Bu gün cs tarihine yazılacak bir rush yapıp cbblede takımın yarısını alıp eray abiyi kestim daha da oynamasam olur :hehe::hehe: halen gülüyorum yaa bende beklemiyodum öyle performans :hehe::hehe:
güzel maçtı :D
Levent'e kaç tane 6-7 tane hs attım :D en son d2 de Serkan'ı kestim ahuahuhaahuahua tam makaraydı bugün yaa :D :D
ulan arif..
cbble da hadi 2 tanesi bilerekti diyelim birine ben gülerken vuramadım hs geldi :D
d2 de 1 tane attın o da yalandı ztn çukurdan, hemen arkamdan da serkanı aynı şekilde aldın :) d2 de diğer gelen hs değildi :D
Aracım satılıktır :D :D :D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97416414/detay
Maçlar iyi güzel oluyor da bana mı denk geliyor yoksa takımlar biraz dengesiz mi kuruluyor :D Kafadarlar tek bir takımda toplanıyormuş gibi geliyor :)
bu gece ki maçlar güzeldi çok keyif aldım :)
cbble da t iken bizden biri karşı güçsüz mü oldu acaba dedi 1 el alabildik sadece :D
Niye lan senide dün kesmiştim :hahaha::hahaha:
Eray abinin karşı geçmesi çok değiştirdi durumu birde hiç bir zaman taktik oluşturamadık orta belki ilk ellerden korkmadan girseydik alırdık ben baktım son eller kalmış sinirlendimde birine bir saygısızlığım olduysa kusura bakmasın bu arada dedim ortadan çıkim birini alırsam kar bir çıktım kimse yok nerdeyse B le A kapısının orda biri vardı onu vurdum koşarak ordan bir girdim takım orda B tutuyo arkadan taradım baktım mermi bitti eray abide orda onuda keserek infaz edim dedim yani oda tamamen kazayla aldık o eli :hahaha:
Birşey sormak istiyorum ilk sayfada sXe paylaşılmış steam hesaptan girenler için çözüm yolu var mıdır ? yaklaşık 3 senedir falan girmiyorum