Berkan kaşınma :hehe:
Printable View
Berkan kaşınma :hehe:
amx_gag
komutu açık mı murat, bişey denicem akşama :D
kaşı beni murat :hehe:
ProtraveSTI ;)
En çok ta çağlayana taktık hee HELBOT ROTBALANÇI :hehe::hehe:
HellRot Balans ve Manevra olm o :D :D Hanımlar Rot balanscınız ayağınıza geldi, Rot ayarı,Balans ayarı,Jant düzeltme, Nitrojen gazı , Halı ve kilim kenarlarınız itinayla yapılır :D :D Sonu biraz karıştı ama olsun :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
bilgisayarda off line oynamak için çalışan kurulum önerisi?
gelinde az depişek
hadı beyler go go go
Gözlerim yandı ya valla az dinleniyim yine kuşçuk rulez :D
Geçen bi arkadaş sordu abi config mi kullanıon sen die.. Ben 3-5 bişiy yazıorum kendim, onun dışında yok..
Oyun akıcı olsun diye (ki benim laptop fırın gibi oluo 15. dakikadan sonra) kan izlerini kaldırıyorum..
Duvarda mermi iziymiş, spreymiş, yerde muratın leventin mertinin cesetiymiş :) onlarıda kaldırıyorum..
Çözünürlük 640x480 /Mouse DPI x:560 y:560/ Windows Sensivity 6.kademe - Hassasiyet artırma OFF / Oyun içi sens 2.15
Kan izlerini kaldırmak için
violence_ablood 0
violence_hblood 0
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
Sprey izlerini kaldırmak için
mp_decals 0
Mermi izlerini kaldırmak için
r_decals 0
Birde ben feneri kullanmıorum onun yerine "F" tuşunu "ses kasmak için kullanıyorum.."
Bind F stopsound yazıosun.. GEREKSİZ ne kadar ses varsa bastığın an kesiosun saniyelik, sonra kulağa kirişe dayıyosun :) Çok ciddi iş görür..
Armor bomba vs. menüsünün "O" tuşuda bende scroll'da.. Yani koşarken çevir scroll'u bas 2-3-4 koşa koşa al armorunu bombanı..
Bunları zaten çoğu arkadaş biliodurda soran arkadaşa cevap olsun.. Bilmeyen kullanmak isteyenlere de kolaylık olsun..