Benden bu kadar arkadaşlar daha da sw filan almam ben.Çok sıkıldım.
Gerekirse bana fazladan yatılan paraları iade edicem.Zaten 40 tl var hesabımda arta kalan.
Hadi iyi oyunlar sizlere.
Printable View
Benden bu kadar arkadaşlar daha da sw filan almam ben.Çok sıkıldım.
Gerekirse bana fazladan yatılan paraları iade edicem.Zaten 40 tl var hesabımda arta kalan.
Hadi iyi oyunlar sizlere.
8 kısı sw de suan
hayırdır murat abi neye sınırlendın kım sınırlendırdı senı
Sırf bugün için değil genel.Bugün sadece patlama noktam oldu.
Ne zaman oyun oynasam zaten genelde oynayamıyorum dükkandan dolayı.Kim iyi oynuyorsa hemen herkes onun takıma gitmeye çalışıyor.Kaç defa uyardım yahu.Güçsüz,oynamayı bilmeyenler zevk almıyor oyunda.Eşit dağılım yapılmalı...
Adam bir oyunda 4 kere kesti beni :) bence herkes zevkini almaya bakmalı, sonucta kimse sadece oyun diyerek gelmiyor. Stres atmaya zaman geçirmeye giriyor herkes genelde, kimsenin kimseyi kırmasına kimseye laf söylemesine gerek yok :) Ping sorununu cozersem girerim birazdan. İyi aksamlar
guzel oyundu ınsallah sw kapanmazda su zevkımızden mahrum kalmayız
Maç atmıcazmı arkadaşlar?
kapanmazsa sevinirim valla iş sonrası güzel stres atıyorum nekadar güzel oynayamasam'da zevkli geçiyor :) 1 saate gelirim bende
hadi doluşunda d2 maç atak girdim 5-6 kişi var gelin haydee
Geleyim birazdan :D
yokmu cs atan tayfa girelim :D
ben herzamanki gibi 12civarı gelirim(daha erken gelirsem yazarım) yoksa balkabaana dönüşüyorum :hehe:
akşam 10'a 10 dust2 & assault atalm :) herkes ışını gucunu ayarlasın beyler, 9 gbı server'a çokelım.. :D
Hadi gelin de dolsun sw.Azcık zamanım var biraz oynayalım.
evet pro ıle 2miziz sadece yokmu artıran
serverda olan var mı?
hadı beyler saat 10 oluo, gececı tayfa toplansın artık.. :)
11 12 halisaha var 1e dogru uyumazsam gelirim dun gece zevkliydi :) (hondatugral bugun kescem seni :p )
PW hata verıyor ya bende?
hadi dolusunda mac atak swde 10kiişi anca var
girin haydiyin girdim ben
8 kişi kalınca çıktım kalabalık olunca yazın girerim tekrar..
3 kisi kaldı çıktım bende
yokmu aga gircek doldurun sw'yi şöyle bi min 15kişi olalımda azcık eğlenelimya
yokmu artıran eeey ahali
ben gıremıyorum varmıdır bunun bı yolu yordamı ?
Geliyorm birazdann :) dün *** gibi oynadım ya bugün bakalm nasıl olacak
oyuna nasıl gırıcem bılgı verebılırmısınız ?
ya artık şu cfg midir nedir bilmiyorum da boku çıktı iyice oyunun içine ediliyo resmen.