cok ıyı oldıu cokta guzel olduı
Printable View
cok ıyı oldıu cokta guzel olduı
qatrio ve yunuscan sagolsunlar oyundan soguttular :))) kac kere bıcak attınız sayamadım len 4mü 5 mi :))) bugun gunumde degilim aim bile alamıyorum dogru duzgun ,birdahakine görüsecez sizle :))
yok ben bugun acılamadım bir türlü ondan cıktım zaten.spordan yeni geldim bide is güc var kafa rahat degil.ikisi birlesince no aim :))
eyw abicim ,half life zamanlarından beri oynarım 7-8 sene hatta daha eski zamanlarda clan muhabbetlerimizde vardı anet zamanı.simdilerde yaslandık tabi sizin gibi reflexler iyi degil :)) hal boyle olunca sens 1 m_yaw 0.013 oynuyoruz biraz ordan toparlansın aim diye ama kafa dolunca olmuyor :) cs oynadıgım alette 10 senelik laptop centrino islemcili ve 10 liralık mouse lu :)) bi ara config hazırlayıp düzgün mouse takıcam o zman toparlarız sanırım kafa rahatken :) sen , yunuscan ve leonur masAllahınız var iyi oynuyorsunuz.
sen qatrio ve yunuscandan ayrılıp bizim takıma geldiginde 2-3 el icinde toparlıyoduk yahu :)) takımda cunupluk vardı ama sen gelince düzeliyodu demekki iyi playersin :))
:) Girelim tekrar varmı gelen?
bide serkan kardesim mahvetti bu gece beni tam oldu :)) bugunluk bu kadar rezillik yeter devamı yarına :)) hade ii geceler millet
Estağfurullah , iyi geceler bugünlük yeter bileklerim ağrıdı :)
Bu arada arkadaşlar bi kaç kişi sordu hile felan değilim tamamen default, çocukluktan beri sadece knight oynarken oyundan kopmuştum. 7 8 yaşından beri half-cs oynuyorum, turnuvalara felan katıldım. Son 6 senedirde türkiyenin 1 numaralı proflarının olduğu serverda admindim. Şuan ki pc dandik yoksa ortaya daha güzel şeyler çıkarırdım, klavyenin yanında hediye gelen mc mouse la oynuyorum, fps 30 :)
Son 5 gün server bitimine.Son gün foto çekinelim oyunda 15 kişi ayakta,15 kişi önlerine çökmüş vaziyette olsun :hehe:
Devam ettiricezmi sw yi ?
Birisi bana şifreyi atabilir mi dicemde son 5 gün kalmış :) Geç kaldık sanırım.
Edit ilk sayfada yazıyormuş :)
gelen varsa sw deyim