Gözükmüyorsa o halde console'a hud_saytext 1 bu komutu gir.Modemi resleyip oyuna gel hadi.
Printable View
Gözükmüyorsa o halde console'a hud_saytext 1 bu komutu gir.Modemi resleyip oyuna gel hadi.
Hadi beyler oyuna
server mı kapandı gırmıyor
95.173.174.21 Da Beklemedeyiz :D
bizim yiğen pcyi perişan etmiş ms 100 takılıyo falan halledersemm gelicem inşallah
lan server değişmiş dolmuş bile haberımız yok
Keyfim yoktu çıktım kusura bakmayın.
allahını seven biri temiz reklamsız bi cs indirebileceğim link versin :D
2. Maç merti'nin verdiği tt ler sayesinde aldık :D
ahahah aynen fena estirdik :D
merti google dan araştırmış d2 için bayaa bi öyle gelmiş taktik vermeye :D yoksa biliyoz yani onun verdiği taktikleri :D
harbı mertı ne yaptı ole yaa :D ıcımızdekı canavarı cıkardı :D
Yılmaz Vural Spec Merti :D
cbblede tam eziliyoduk kemal karşı takıma bir geçti birden oyun kazandık dusta yine değişmedi :hehe::hehe: burakla ikimiz ne kadar korksakta mertin taktikmlerden oyun kazandık helal olsun ama arada komedi de olmadı değil ortadan b dönelim dedik bizim adam lar tünelden gidip bomboş b ye girmişler biz halen orta girmeye çalışıyoduk :hehe::hehe:
Valla güzel avladım ilk 4-5 el CT iken sizleri yalnız :D Mertin taktik ondan sonra başladı o arada Murat şom ağzını açtı Levoya bak 1. adam diye :D Zor topladım bir elde 4 adam vurarak, anca o kadar oldu :D
Tam seviniyodum fatihsiz awp kullanıcam diye slammed vampir dişlerini çıkardı daha da awp alamadım :hehe::hehe: awp le kendimi aştım bu gün (fatih kanka awp kullanma sende nan )