11 gibi felan toplanalım tekrar ?
Printable View
11-11.30 gibi toplanalım aynen
Aynen fena gitti mermiler tam kalabalığa gelse daha çok hs atardım :D
edit.............
Giriyoruz..
maçtan sonra geleceum :D
oyuna giriyorum sxe yok die atıolar...
yukledım programı acık bırakıncada oyuna girmiyor anlamadım gitti nasıl iş bu
murat, serkan veya başka bir admin.
gelin de şifre koyun bizim oyundaki adminler beceremedi gelen gelene tanımadık.
Hallettim. :D
2 yöntemden denedik işte birisi amx li olan diğeri de admin li olan ama ikisinde de kabul etmedi dedi cem :)
Levent iki tane komut verdi ama panel kabul etmedi.. :) Açık değildi sanırım bizim yetkiler.. :) Neyse hallolduysa sorun yok :)
Ayrıca bu akşam için hepinizin eline koluna sağlık.. Ben baya eğlendim.. İnşallah kafa ütülememişimdir huahauuah :D
Dip not : maçta nasııl koyduk hahhaahhahaha :D
Dust'un babannesi beyaz peynir ahahah :D hep böyle canlı olur inşallah :D
Cem kankam olmasa bizde el alamazdik da işte sürekli kafa iperek motive etti bizi :D
ben kod bakarken cem slap manyağı yapmış beni bi girdim bugdayım, slapla da çıkamadık slay yedik :D
dun gecekı dust ıkı gercekten cok zevklıydı de bu aksamda MECCEZIR var aga nasıl olucakk :D
Aynen medcezir varken sıkıntı :D dün bi gireyim dedim oyuna pw hatası verdi bende, daha sonrasında dedim kaç yıldır 1.6 oynamadın bi başka server'a gireyim dedim de yemin ediyorum doom oynuyormuş gibi hissettim.Benim tavsiyem 1.6'yı emekliye ayırıp CS:GO almanın vaktidir arkadaşlar :D Grafikler,oynanış,zevk x10 :cool:
bu arada yenı şıfre guzelmış.. :D I Love JDM..
arkadaslar bu gece ben yokum ıdare edın artık :D T ye basarılar bensızde ılerleyebılırsınız ben guvenıyorum sıze...
Oyuna girecek var mı?
ben 10 gibi girerim sanırım, daha yemek yapıyorum kendime..
gel kanka :)
levent kafana sıkmaya gelicem 1 saate kadar
Beyler bugün sizlerle olamayacağım. Ama bahanem sağlam : gençlerle kokoreç partisi :D
Ulan tam oyuna giriodum elektrikler gitti laptopun ekrana bakakaldim deyim yerindeyse döt gibi kaldim :D
Var mi bişeyler girelim mi oyuna
Bende dışarı çıkıcam şimdi, 3-5 arası görüşürüz :D