he dedım bende mıllet boykottamı maçlarda yenile yenile :hehe:
gunesı beklerken bıttı gırdım bende sımdı haydi bekliyore..
Printable View
he dedım bende mıllet boykottamı maçlarda yenile yenile :hehe:
gunesı beklerken bıttı gırdım bende sımdı haydi bekliyore..
MAC BASLIYOOOooooo
Özgü abi bugun gene güldürdü bizi maçta. Terörken b kapıya kadar baseden yuruyerek geldık mıkrofondan cem tamam beyler sessız olun bekleyın dedı özdü abı durduk yere onundekı çarptığı duvarı taradı. Cemde " özgü biz buraya nıye ses kasarak gedik " dedi bi yandan guluyoruz bı yandan yuruyoruz feci oldum ya :D
bu akşam ıstedğm gıbı oynayamadm ya.. :(
Dua et ben denk gelmedim :D :D
Çift RR Onurcum ben yokken millete awp show'mu yapıyosun sen :D :D
Bomba kardeşim faruk sen bizim neşemizsin PusuKing :D :D
Bu kadar üstüne gitme lan çocuğun :D :D
ben giremiyorum servere :(
bgn ne zaman gırıyoruz beklyrm dun yoktum zaten
11gibi girerim ben tahmini. daha erkende gırerım bılmıyorum belli olmaz gerçi de maç olur mu kaçta olur şahsen bişey diyemiyorum
Spordan sonra giricem bende ama çok duramıcam sabah derse gidicem :(
Maç var tabi ki :D
kanka zaten hergece anca 1el kazanıyo senin oldugun takım :D :hehe:
en son kaan bizim takıma geldi infernoda ct iken sanırım :D geldiği gibi taktiği söyledi aynen aktarıyorum :D
taktik dalın beyler
taktik bu
taktikleri yok abi dedi :hehe:
3-4gun sonra d2'de neden orta kapıda durdugumu mesela zor ayıktı herkes :D :hehe:
izlemek için girerim bugun :D
taktik belli aynen bu :D :hahaha:
https://www.youtube.com/watch?v=fbB0OT7nr1M
yeryer zaman zaman evet :D :hehe:
ben girerim birazdan bu arada :D
yanlız cemin team aynen bunu anlatıyo ortaya karışık oynuyo adamlar hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=pSgnedanTIE
İnferno'da oynarken 6 el boyunca neler neler denedik olmadı.. Orta rush diyorum düşüyoruz.. Sol girelim diyoruz ben ev fake atıyorum diyorum olmuyo.. Denemediğimiz şey kalmadı.. 1 el sustum hiç bişi demedim.. El aldık :D Sonra dedim taktik yok takılın :D
Onur senin en büyük avantajın fena ses dinliyosun.. Biz daha ortaya yeni yeni girerken sen adamları ona göre gönderiyosun.. O büyük avantaj :)
Benim takıma laf yok.. Akşam perişan edicez :D
Bide bişey dicem.. Bu akşam farukla özgüyü takımına alsana kanka bide öyle deneyelim hauahhuahuahu :D Biz gülmekten oynayamıyoruz hahauuha :D Benim takımda makara bol :D
bu arada 6 kişiyiz biz takılıyorz kafamıza göre gelcek olan varsa
gelıyorummmmmm
Bende giriyorum yavaş yavaş.. :)
Bensiz oyun mu olur lan :D :D
genelde %50 oynuorm, ne kotu ne ıyı, dun akşam oynayamadm yaa..
angara bebesine bak hale :D pusuosam anlaynkı hatunlarla yazışıorm, ateş etmeden geçın yanmda hahhaha.. :D
way bee, ıyı gun dostu :D hıc deılse ozelden yaz ayıp ayıp! bırbırımızın yüzüne bakıorz, yakışıomu sana :D tmm bız onurun takımındayız, sen karsı takımda olunca ben hep senı vuruorm unuttunmu hahaha.. :D
gelıyorum gencler hazırmısınız :D
ben ciktim valla gözlerim yandi yatiyorum :D
Bıçak çekmek yoksa giricem bende :D
steam de mic çalışsa fena makara dönücekte :D
son mapte mertin peşinden koşup arkasında beklıodum cem soylemese farkında değil aklınca pusuyo :D :D :D