hacı d2 de ct olduk adamlar teror basede gezıyor bomba cozmeyle alakası yok maganda gıbı sıkanların tarafına dustum:)
Printable View
var mı oyunda olan?
varmı oynayan ??
Emre yeni nick hayırlı olsun artık böyle girersin oyuna :)
Bombayı duymayan Muharrem C80 olabilir çünkü ses ile ilgili teknik sıkıntıları olduğundan bahsediyordu, radar da kapalıysa gayet normal görmemiş olması beyler, fazla takılmayın.
Emre'nin dediği oyunu fazla ciddiye alma olayı hakkikaten can sıkıyor, gece Serkan'ı uçmalıda havada avladım diye nerdeyse oyundan çıkacaktı ki gidip res attı falan, d2 de ortadan 4-1 le duvarın arkasından hs geçirmesine şakayla cevap verirken o durumda bildiğimiz küfür etmesi ayıp oldu, görünce kendi de yazar yazacağı varsa zaten.. Tamam muhabbetine takılıyoruz da bazen fazla kaptırıyor insan ister istemez kendini, buna dikkat etmemiz şart kimsenin keyfinin veya hevesinin kaçmaması için.
Ha girip girmemiş olmam kendi açımdan bir eksik yada fazla değil, çokta dert değil oynayıp oynamamak..
Aga hakkaten nick değişmiş benim. :D Oyunda da değiştireyim bari. Evet bombayı duymayan Muharrem C80di. Olabilir arkadaşta kulaklık yoktur vs. Dün bende ses olmadan oynadım. Hepimiz muhabbetine oynuyoruz. Ama Onur'un sözü kalbimi kırdı. Oyunda öldükten sonra gördüm. Özellikle nickimi belirterek yazmış bu oyunda sinir oluyom legiona falan diye. Diğer arkadaşlar da gördü. Kimse bişey yazmadı. Bende yazmadım zaten. Oyun bu yani. Hepimiz vakit geçirmek için giriyoruz. Kalp kırmaya gerek yok.
bu kadar stres yapmayın ben bütün mapleri piçakla oynuyorum yeni bir rekor kırıcam yakında :D
yaw onur derken benimi kastedionuz:D ben kimseye bişe demedim diye hatırlıyorum ama dediysemde kusurabakmayın :D
Anlamadığım konuda herkes oyun bu kaptırmayın kendınızı dıoda kımsenın kaptırdıgı yokkı :D Neden herkes böyle bi girişimde :)
Bunu diyen birisinin, (bu söylediklerim Type-R nickli arkadaş içinde geçerli) beni hile ile itham etmesi çok manidar olmuş. Arada canım sıkılıyor 3-5 adam vurup çıkayım diyorum ancak bazı arkadaşlar nasıl hırs yapıyorlarsa şahsıma iftira niteliğinde sözler yöneltiyorlar. O gün de söyledim, varsa bir şüpheniz geçin spec izleyin, o da mı olmadı hltv sokun öyle izleyin. Ben daha ilk sayfalarda yazmıştım, bu serverda nasıl bir ayar varsa mermiler sürekli kafa hizasını buluyor hiç bir komut yazmasan da... Bunun çözümü çok basit, server sahiplerinden rica edilip "socl" koruması konulsun ve server ayarları default olarak oynansın. Kimsede haketmediği sözlere maruz kalmasın. Benim iyi oynamamı sağlayan artılar var daha öncede söyledim, yine inandırıcı olması açısından akşam eve geçince resim de koyacağım. Girip oyundan zevk alıp çıkalım gerek yok böyle polemiklere ki zaten ben kulaklık takmadan oynuyorum sürekli rush atıyorum. Kasıp adam vurma gibi bir derdim de yok... umarım yanlış anlamazsınız beni...
Gayette ettin Serkan valla sonra da ben res atıp geliyorum kasıyor dedin hatta ss mi alıyor biri benden dedin, akşam orda bisürü kişi vardı.. aq diyorum awp varsa ona oturasın emi diyorum ben de sinirlendiğimde ama öyle bi tepki vermiyorum ben sana, fazla kaptırıyorsun bazen :icon_tup:
@mivec , hepimiz aynı amaçla giriyoruz.. bazen elin ayarı iyi oturuyor ona lafım yok bende de aynı şey geçerli tek elde 4-5 adam vurup sonraki 5 el boş geçtiğim de oluyor :D Ben ciddi olarak kimsenin hile kullandığını düşünmüyorum açıkçası..
@leonur , aynen takmıyorum zaten ;) ama şu durum olabilir adam b rush atmıştır a ya bomba kurulmuştur t baseden geçiyor olabilir ki ben de ct iken benzer şeyi yapıyorum..
Bir hatamız olduysa kusura bakma, biz tugrallada ya da diğer arkadaşlarlada birbirimize küfür ediyoruz bu samimiyetimizdendir. Ardında bir art niyet yok yani. Sen küfür ettiğinde ben gülüp geçiyorum, sizden de bunu beklerim. Havada öldüm diye şakasına yazdım, doğuşta kaç kere vurdu havada :) Bence böyle ince detaylara takılmayın sonuçta hepimiz zevk için oynuyoruz, bana edilen küfürleri sen kendin biliyosun ve gülüp geçiyorum :)
la subarudan anlayan bırı yok mu az bırakın ct yı arabayı yurutemıyom psıkolojm bozuldu bak oyunada gıremıyorum bı el atın su kardesınıze :D
http://www.techturkey.com/forum/gene...n-sensoru.html
gece 11-12gibi grüşmek üzre :)