Beni biliyorsunuz ben dile getirdim gelirim pazar filan herkes müsait oldugu bir zamanda ulaşımı kolay bir yerde buluşulabilir
Printable View
Beni biliyorsunuz ben dile getirdim gelirim pazar filan herkes müsait oldugu bir zamanda ulaşımı kolay bir yerde buluşulabilir
Konuyu görünce bende bir heves gireyim dedim yıllardır oynamıyorum kurdum oyunu kimsecikler yok =)
Tüplü araba mı :D Ben hala taban spec :D :D
Sattığıma çok pişmanım çoook :(
gece görüşürüz : ) güneşi beklerkenden sora
bu saatlerde girmem ben hiçbizamn
Dün gece oynayamadım bir eksiklik hissettim. :( Bu gece kopacam. :D
hadı pro kasalım.. :) :D
oyundayım gelenı beklıorum :)
Bende geliyim
Doluşun doluşun :D :D
oyunun ıcıne eden hıle acan arkadası tebrık edıyorum...
le10ur bence boş yapma ben bu oyunu yıllardır oynuyorum.
Videos | SK Gaming
eski turnuvalardan görüntülerimdir.
hergece oynadıgım adamlar bellidir istedigine sor gir 24 saat ss al benden bırak hileyi cfg bile kullanmam ben.
he kaldiki ben non steam bile ynamıyorum hile yapıyım gercek steam cs oynuyorum.
olay nedir bilmiyorum ama ss olayı pek işe yaramıyo gh0s7 vb hilelerde adminin aldıgı ssde normal cıkıyor onu biliyorum :D
ben melih abiyle bu oyunu nerdeyse 4-5 senedir oynarım aynı takımlardada oynadık turnuvalarada girdik gerek sxe gerek eac hile vs söz konusu bile değildir burda yazan arkadaşlar bosu bosuna ortamı geriyo sadece
benim teklifim bulun hile e dair bir şey hatta ozel cf bulursanız banlayin swden ama eger hiç bişey bulamazsınızda o bana çok emin wall diyen arkadaşlarda biraz pişene kadar girmesin sw e açık çek size
guzel oyundu herkese ıyı geceler
beyler mac baslıyor .. bilginize bekliyoruz hadi doluşun
Maç başlıyor doluşun doluşun :D gec olmadan baslayalım ;)
yalan söylüyoo maç falan yok :hehe:
hadi girin :D
geliyorum ben de sxe açılsın :)
Şimdilik yok :D başlayacak ama :D :D
Niye çıktı herkes maç yok heralde bugün.
var ya yaparız gelirse millet :D aaa
oyuna admin lazım map gecmek için :P
beni oyundan atıyo habire yeni cs kurulm ypıyorumg eliyorum atarız maç
başlıyor bu sefer mac hade
Gene çok iyiydik :) yarın görüşürüz mübarekler :D :D
onur abıden ve takımda vurduğum diğer herkez den özür dilerim hasta ve dolu kafayla oynanmıyomuş bunu anladım bu gün :D
Snow- Iceworld vb. maplar'de awp ile yada baska silahlarla direk doğar doğmaz sıktığınızda karşıdaki oyuncuya değme ihtimali çok yüksek. Ortamı germeyelim boş yere. Tadımız kaçmasın sonra boşverin bunları takılmayın böyle şeylere.
Adam gibi cfg lazım dünkü cfg berbattı ya la awp ile vuramadım hiç. :D