bunlara ek olarak g flex bataryası 3500mah ve ekran 720 p oldugu icin sarj süresi daha uzun olucaktır diye düsünüyorum :)
Printable View
acaba öyle bi durummu söz konusu diye bi kaç kişide denedim hepsinde aynısını yaptı.
birde bu hani bişeyi ilk açmak istediğinde programlardan hangisini seçmek stersiniz şeklinde bir ekran cıkıyor altındada sadece bir kere ve daima diye seçenek çıkıyor.onu değiştirmek istediğimizden nerden yaıyorduk?
telefonu en uygun fiyata nereden temin edebilirim
telefonu güncelleyip 10c sürümünü kurdum, 1 hafta önce fakat bugün dokunmatik tuşlar çalışmamaya başladı, geri tuşuna en az 3-4 kere basmam gerekiyor,çalışması için..
Sebebi ne olabilir, şimdiden teşekkürler, yardımlar için....
Hani yokmu bi destek su biseyi calistirmak icin sectigimizde daima ve sadece bir kere seciminde daima yi sectigimizde geri duzeltmek icin napioduk?
Lg G2 Beyaz Cep Telefonu fiyatı -incehesap.com
Bu sitede kdv dahil fiyatı 1391 tl. Daha önce burdan alışveriş yapan oldu mu ? güvenilir mi,alsam sorun yaşarmıyım ? ilk defa internetten bir şey alıcam çünkü. Teşekkürler.
pazartesi ya da salı telefon elime ulaşacak.ilk kullanımda şarj olayını nasıl yapmamız gerekli.virüs programı felan indirmeye gerek var mı.ilk defa android telefon kullanacağım.
Şarjı şöyle anlatıyım eski bataryalarda 12 16 saat sarj etmen gerekiyodu bunda öyle değil .Yeni nesillerde %100 oldukdan 30 dk sonra cekiyosun ve komple bitirmiyosun % 15 20 arasında tak sık sarja takıp cıkarmak ömrünü kısaltmak yerine uzatıyor.
Virüs programına gerek yok boşa ram ve şarj.
Telefon geldiginde icindev%70 civarinda sarj olucak. Onu bitirin sonra normal bir sekilde sarja takin.%100 olunca bi yarim saat daha bekletin yeterli olur. Artik 8-10 saat sarjda birakmaya gerek yok. Zaten kitapciginda yazar. Virus programi ise size kalmis. Ben kullanmiyorum, ancak okudugum ogrendigim kadariyla android telefonlarda viruslu olan programi sildiginizde virusde siliniyor. Windwsdaki isletum sistemine fln bulasma olayi yok. Bu yuzden gereksiz bence. Ama illa kullanicam derseniz avast fena degil. En azindan surekli arkada calismiyor. Siz istediginizde calistirip tarama yapiyorsunuz.