Daha telefonu almadan spigen kilif almistim, bide cakma buff ekran koruyucu aldim. %100 koruyucu dgl tabiki ama illaki etkisi olur diye tahmin ediyoruum. Dikkat edin arkadaslar, malesef Gorilla Class3 cizilmiyor ama kolay kiriliyor.
Printable View
Daha telefonu almadan spigen kilif almistim, bide cakma buff ekran koruyucu aldim. %100 koruyucu dgl tabiki ama illaki etkisi olur diye tahmin ediyoruum. Dikkat edin arkadaslar, malesef Gorilla Class3 cizilmiyor ama kolay kiriliyor.
hafta sonu g2 yi alıcam kısmetse ekran koruyucu ve kılıf alıcam 50 tl ye kadar onerebılecınız bır kılıf ve ekran koruyucu varmıdır
Eğerki ekran koruyucuda kenarlarda boşluk kalmasın derseniz Extreme Quard tam oturuyor ekrana boşluksuz maddi olarak kısıtlı derseniz rubber kılıf + idarelik ekran koruyucu(Ben gibi )
Hadi yine iyisiniz 4.4 kitkat bi kaç haftaya Türkiyeye verilmiş olacak :)
Su kamerayi duzeltsinler de gerisi müüm degil :D
Valla takiyorum ama telefonu rootlamak falan hic bana.gore degil:D
On kamerayla net bi fotom yok bu konuda iphone a ozeniyorum baya. Bizimkiler vga gibi
O zaman buda benden tum G2 severlere gelsin. Hakkaten telefonun performansi kitkatta daha belli olacak gibi
Bende bu sabah izledim paylaşmamıştım sağolasın abi :) fark var ms cinsinden ama bunu sen anlamazsn abi orda yavaş çekim :) normal kullanmda aynılar :)
ben şuanki halinden de memnunum zaten, sadece şimdiki gibi stabil olsun yeter. dediğin gibi normal kullanımda anlayabileceğimi sanmam ama özellikle oyunlarda fark eder diye düşünüyorum. bide kitkat'dan sonra telefonu root edeceğim ve gereksiz tüm uygulamaları devre dışı bırakacağım.
Link alabilirmiyim borked
pardon. buyrun.
LG G2 JellyBean vs KitKat - YouTube
yalnız 3g yok telefonda..bende aldıktan 1 ay sonra farkettim
arkadaşlar takılmayın bunlara
birisi 170ms de cevap vermişte, öteki yazılım 164ms de cevap vermişte
işte 0.02 saniye daha hızlıymışta!
sanki dünyanın kurtuluşu buna bağlıymış gibi reklamlar falan :)
saçma sapan reklam kokan şeylerle vakit öldürmeyin
minik minik anlamsız detaylarla kafanızı meşgul etmeyin
G2 gayet güzel bir telefon
gören türkiyenin silahlı kuvvetler database nin sizin telefon üzerinde çalıştığını sanacak :)
alt tarafı foto çekiyor, telefonla konuşuyor biraz oyun oynuyorsunuz ha unutmadan birde whatsapp var :)