1 hafta önce aldım telefonu konunun hepsini takip edemedim son günceleme sürümü nedir g2 de şu an ? 4.2.2 gözüküyor da bende.
Printable View
1 hafta önce aldım telefonu konunun hepsini takip edemedim son günceleme sürümü nedir g2 de şu an ? 4.2.2 gözüküyor da bende.
android sürümü halen 4.2.2, sanırım 28 şubatta 4.4.2 Kit Kat sürümü dağıtılmaya başlayacak Avrupa'da, Türkiyeye ne zaman gelir bilmiyoruz. Mart ayı içerisinde gelir sanırım.
telefonu aldıktan sonra hiç güncelleme yapmadıysanız sizde TR10B sürümü yüklü olması lazım (tr cihazı aldığınızı düşünerek söylüyorum). Yaklaşık 2 ay önce TR10C sürümü çıktı ve ekran dokunmatiği, kamera odaklaması ve ram kullanımı gibi bi kaç iyileştirme aldı. Dilerseniz yükleyebilirsiniz ama 10B sürümü de iyidir. Bence uğraşmayın biraz daha bekleyin direkt Kit Kat'a geçin.
Tşk ederim , xperia z den gectm onda en son 4.3 vardı onun için bi sorayım dedim .
Alır almaz bişiyleri güncelledim ama tam anlamadım bende cihaz tr cihazı , ama TR10B böyle bişiy göremedim nerden bakabilirim.
Bu arada şarjı mükemmel gidiyorum oh be :)
edit : buldum TR10C imiş :)
Rica ederim
10G surumu icinn ilk izlenimlerim:
1-kesinlikle şebeke daya iyi çekiyor
2-wifi bir nebze daha iyi gibi geldi.
3-telefonun menülerde vs gezinmek biraz daha akıcı
4-internet daha sayfaları daha hızlı açıyor.
5- ram kullanımı 100mb civarında daha az
6-batarya'dan tam emin değildim ancak suana kadar gordugum kesinlikle 10G cok iyi batarya tuketiminde
Ben de bugun mat kirmizisini aldim... :D :D Guzel telefona benziyor...
Beyler bir sey soracam fotograf negatifi gibi temam nasil degistirecegim. Ilk basta boyle bir sey onu sectim heralde.
Nasil duzeltecem bilen var mi?
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum fakat fotoğraf makinası özelliklerine pek ısınamadım, bir kaç makro denemem başarılı olmadı ve fotoğrafları editlemek için kullanılacak menü pek başarılı değil, bir özelliğini kullandığımda geriye döndürmek mümkün değil, tüm ayarları tekrar yapmak gerekiyor. Yada ben beceremedim.
Lg G2 Firmware List
burdaki 165i indirsek sıkıntı yaşarmıyız ? pek lgnin kendi sitesi gibi gelmedi de
Hallettim, benim ilk android telefonum. Yillar suren nokia maceram sonrasinda LG G2 epey hizli geldi. :)
bı kac gundur kafamda g2 gecıyor ayfon dan sonra alıyım dıyorum ama kararsızım artı yonlerını bılıyrm da apple dan gecen yorumları nelerdır?