fazla sürmez ölüyor :D 2 defa ekran kırdım çok sevsemde 3. yü almadım :D
Printable View
9 aydır telefonu 1 kere düşürdüm ben ondada bişey olmadı :D ekran kırma gibi bi sorunum yok yazılımlar sayesinde telefon yavaslamaya basladıgında geçeirm iphone'a ben :D
2. el g2 için 18 ay garantisi olan, 16/32 gb hangisi bilmiyorum siyah renk 1000 tl fiyat verdiler, kardeşim alacak nasıl fiyat piyasasını vs bilmiyorum telefonun, alırken nelere dikkat etmemiz lazım.
Türkiye garantili ve 32gb modeli ise alınabilir ama yoksa kredi kartı kampanyaları ve gittigidiyor n11 indirim kampanyaları birleştirilip 1000 lira altına 32 gb ithalatçı garantili telefon sıfır alınabiliyor.
beyler bu g3 de uhd video çekiminde 5 dakikalık zaman limiti var bunu açmanın bir yolu yokmu?
var ben açıyom ama 10 liranı alırım
32gb sifir g2 yi nerden ucuza bulabiliriz. Gittigidiyorda world e 50 lira veriyor ama taksit olmuyor :)
bu konudan öğrenecek çok şey var anlaşılan :) az önce 16 gb g2 aldım bakalım memnun kalacak mıyım.
ilk öğrendiğim ders kit kat yapmıyoruz :D
2.el temizleri kaça düştü beyler?
hafızayı arttıramıosun ya ona bitiyorum ben :(
real racingi açarken ısınıyo benim :D daha veremedim servise
Bu telefonu hem fiyat hem ucuzluk olarak beğendim 1.200 lira maximum çıkabildiğim için bütçeme en uygun olan telefon bu genel olarak nasıldır hızlımıdır yoksa kasmalar var mı ?
Pardon hem fiyat hem donanım olarak olacak düzeltme butonu yok