Lg g2 arayan varsa bana p.m atabilir![]()
Lg G3 platfotmu yok galiba.. G3 kullanıyorum Lollipop güncellemesi geldi nasıl memnun musunuz bilgisi olanlar pylaşırsa sevinirim..
Çok anlamıyorum bu yazılım işleriden..
Asıl sancı uyandığında..
Bir şey merak ediyorum, g2 de aşırı ısınmadan dolayı ekran sarardı ve garantiden değişecek dendi fakat ekran değişiminde telefonda bulunan chrome ve exporer da kullandığım favorilerim de gider mi, şayet giderse nasıl yedeklerim? fotoğraf, müzik vs aldım yedeğini de internet için bir şey yapamadım, zaten gmail de oyunlar/uygulamalar yedekli daha doğrusu senkronizasyon açık olduğu için gmail de yedeklenmiş olduğunu düşünüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Buna göre işlem yapacağım.
Birde gene bu aşırı ısınmadan dolayı 3845#*802# yazarak gizli menüden yüksek ısı sekmesini açık konuma getirdim ve ısı problemi ciddi oranlarda azaldı fakat bir yandan da cpu yu koruma altına almayacağı için zamanla yakar diye düşünüyorum, doğru olabilir mi?
beyler benm telefonda kulaklık takılı ikazı çıkıyor bu sabah başladı, varmı böyle bi sorun yasayan ? kulaklıgı takıp cıkarıorm yıne degsmıor. haliyle de aramalarda ses gelmiyor
ekran değiştikten sonra bazı bölgelerde basma ile ilgili problemler yaşıyorum, ekran tam uyumlu çalışmıyor. bunla ilgili sorun yaşayan var mı?
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
bir de şarj aleti yavaş şarj etmeye başladı bu sorunu yaşayan var mı? sanki bilgisayara usb den bağlıda yavaş eder gibi, ama şarja takınca yavaş şarj demiyor.
telefonu da satmak istiyorum 500 fln veren çıkarsa vericem bu sorunlarıyla...
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
g3 te lolipop kullanıyorum çok hata var umarım yakında düzeltme sürümü çıkartırlar
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Ben birkacgun once aldim g3'u,teli actigimda direk sistem guncellemesi yapti ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim,gormedim.
Arkadaslar youtube da video oynarken baska bir uygulamaya gecme yolu var mi su sacma programlar haricinde ?
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Beyler her onunuze gelen guncellemeyi yapmayin stock candir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)