arkadaşlar aranızda asus zenfone2 kullanan yada çevresinden bilen var mı?
kullanışlık ve pil ömrü olarak düşünceniz nedir?
Printable View
arkadaşlar aranızda asus zenfone2 kullanan yada çevresinden bilen var mı?
kullanışlık ve pil ömrü olarak düşünceniz nedir?
Ben 2014 Subatinda aldim mat kirimizi G2'yi yaklasik 8 aydirda ust taraflari sari olarak kullaniyorum. Ancak benim telefonda 24 saat surekli olarak wi-fi ve 3g baglanti acik... Telefon oyle cok isinmiyor ama genede sarardi... Acikcasi su ana kadar da degistirmeyi dusunmuyordum... Ancak sunu sormam gerekiyor ben telefonu urdunden aldim. Burada ucresiz olarak degistirirler mi? Ucretli degistiriyorlar ise ne kadar bilen var mi?
Acikcasi gecen yaklasik 2 sende ben cok memnunum... Sadece hic kullanmadigim icin Iphone6plus almayi dusunurum G4 yerine...
6 plus kullanmadim bende g2 den g4 e gectim memnunum foto cekim kalitesi falan cok iyi.
G2 le denize girdim cıktım dus aldım acılmadı pirince soktum calıstırdım sadece sim kartı entegresi yanmıstı yaptırdım 40 tl ye yaptırdım evde kücük kardesime verdim catır catır kullanıyor bende ıph 6 ya gectim.Dünya varmıs dedim öye ahım sahım bi sarj sıkıntım olmadı
baktım G2 konusunda Asus hariç her marka için öneri var, bu kadar teknoloji düşkünü genci bulunca fikrinizi sorayım dedim. Asus u yakından inceledim ben de beğendim, sadece çok tercih edilmeyen bir model olduğu için acaba diye düşünüyorum.
ne yapıyorsun öyle suya sok pirince yatır filan bir dedim pilav mı yapıyorsun :) ne yöntemler çıkmış yau
senin ki 4M de kaldığı için basınçtan bozulmuştur :)
Ben hala g2 kullaniyorum esime de aldim abime de aldim çatır çatır kullaniyoruz ve cok memnunuz bence hala g2 lg nin en kullanisli tlfnu, tek dikkat edilmesi gereken sey garanti bitmesine yakin satip yenisini almak.
şaka bi yana asus telefon almak benim gözümde yanlış. bilgisayar üreticisi bi firma birden telefon yapmaya karar veriyo. fiyatını bilmiyorum ama onun yerine birsürü alternatif bakılabilir.
yosunlardan falan göremedim telefonu hiç gözlük ararken mecburen kaldı 5dk falan *** oldu :D
Lolipop yukledim... Iyi oldu...
2.eli alınır mı piyasası ne durumda ?
yurt dışı ürüne 650 yurt içi ürüne 800 liradan fazla vermeyin G2 alacaksanız.
Bende g2 kullanıcısıyım, telefonumda Cloudy diye bir geliştiricinin G4 port romunu yükledim ve telefon efsane oldu. Bir de kernel attım... Alınır mı? alınır tabi ki :)
LG G2 değil ama 1000 liraya kadar samsung'lardan ne alabilirim annem için ?
Samsung Note 2 kullanıyordu, diğer androidleri kullanabileceğini sanmıyorum.E5 ve S5 mini benim dikkatimi çekti.
Garantimin bitmesine 10 gun kaldigi icin servise verdim kasa catlagi , ekran piksel hatasi(sararmadan degisen ekean hic sararmadi ama ilk geldiginde takilan ekranda hata vardi erindigim icin gitmemistim),kamera ekrani catladi ve kamera flu cekiyodu son zamanda hepsini ucretsiz sifirlayacaklar ayrica kulakligim bozulmustu parca garantisi 1 yil olmasina ragmen degistirecekler.3 yil daha kullanirim veyada z5 premiuma gecerim .Custom romsuz g2 kullanilmaz.
bu g4c çok çok mu dandik? gidip alıcam 2 saat sonra. kontratla uyguna geliyor bayaa
2 ay önce lg g2 ekran sararmasından servise gitti geldi. iki kere düştü ekran her düşmede kırılmaya başladı. öncesinde sayısız kez düşürdüm hiç problem olmadı.
orj ekipman kullanmadıkları kesin. Ekranda güneşte çok ışıkta falan kare kare kutucuklar görebiliyorum. ekran kırık ve çatlak olduğundan garantiye girmez tekrar ama dandik ekran taktıklarından kırıldı çok eminim.