Tam 1 saattir dr ofisde bekliyorum forum, facebook takiliyorum sarj %99 dan %30 a dustu lanet iphone nin. Gelsin lg g2 :)
Printable View
Tam 1 saattir dr ofisde bekliyorum forum, facebook takiliyorum sarj %99 dan %30 a dustu lanet iphone nin. Gelsin lg g2 :)
Yok öyle bir saat takılmayla falan bunun şarjı o kadar düşmez ben 1 saat oyun oynadım. %10 kadar düştü(ekran parlaklığı %60 ve wireless-gps-veri aktarım kapalı) Şarj olayı çok iyi ama i-phone'dan android'e geçenlerden çabuk alışamıyor , bilginiz olsun sonra üzülmeyin.
Bu arada LG G2 için orijinal quick window kılıf aldım,kılıfın üst kapağı tam kapanmıyor.Telefonun üstünde kırılmaz cam film'i koruyucusu var(biraz kalın ve silikonlu olanlardan sanırım).Bunların inceleri varmı ?(kırılmaz olarak değil ama kaliteli) . Sanırım ince takarsak sorun düzelir.Deneyimi olan varsa paylaşsın lütfen.
Herkese iyi günler.
Birşey soracağım, lg2 16gb fiyatları çok cezbedici bende iphone 4 32 gb sahibiyim lg nin şarj kullanım süresi beni de cezbetti performansı da cabası şu sıralar telefonumu elden çıkarıp g2 almak istiyorum (iphone ile ilgilenenler pm atabilir, satıyorum) fakat bir konuda aklım takıldı birisi bana g2 nin sistem kullanımının 10 gb kadar olduğunu söyledi yani kullanıcısına 6 gb lık bir hafıza özgürlüğü sağladığını söyledi, bu ne denli gerçek yardımcı olabilecek olan var mı? Bana 10-12 gb yeterli. müzik. 1,2 oyun ve zırla fotoğraf, video...
9 küsür yer alan kalıyor size telefonu ilk kutusundan çıkardığınızda. yapacağınız extra uygulama, oyun vs ile birlikte bu alan daha da azalacaktır. Yer sıkıntısı çekeceğini düşünüyosanız bence direk 32gb modelini alın. arasında 200-250 tl gibi bişi oynuyor. kafanız rahat olur.
bende lg g2 kullanıyorum. kesinlikle 10 numara telefon arkadaşlar hiç kuşkuda kalmayın. s3,ip4,ip5 kullandım hepsi hikaye. şarjı 2 gün rahat gidiyo. bu kadar özellik samsungda felan olsa 2 bin den aşağı piyasaya sunulmaz. 16gb yeterli düşünenler için.
Lg g2 için en uygun fiyat n11 de galiba ama n11 farklı mağazalar üzerinden satış yapıyor heralde bu durumda satıcıya güvenebilirmiyiz bir sıkıntısı varmıdır siteden alışveriş yapan arkadaş vardı herhalde..
Az önce gördüm yazan arkadaşı garantiden gelmiş alınabilir elden alınacaksa yoksa ben şahsen almam...
Oyun uygulama delisi değilim sadece telefonu deneme amaclı aspalt 8 ve gt racing 2 yi kurdum ikisi 2.5 gb ...Tel zaten 10 gb la geldi su anda 7 gb bos alanım var bi cok resim ve müzik var bence 16 gb yeter arkadaşlar alın işiniz görülsün benden demesi.
n11'den S4 aldı kuzenim 5-6 gün sonra mesaj geldi telefonunuz kayıtsız, kapanacak diye.. Sonra geri gitti tekrar işlendi fln filan.. Hep parasını ver hem saçma sapan işlerle uğraş..
Bu arada LG piyasayı canlandıracak kadar iyi cihazları var, IP neyse kendine özgü bir kullanımı var iyi yada kötü ama samsung'un totosu inmeli artık..
Düşme testleri bu kanalın bayağı iyidir..Kesinlikle Iphone taraftarı değilim ama sağlamlıkda daha iyiler özellikle LG ve Samsung un plastik kasaları gözönüne alınırsa..
LG G Flex diğer plastik kasalılara göre ekran kırıldıktan sonra bile çalışması ile bir adım önde..
LG G Flex
LG G Flex Drop Test! - YouTube
LG G2
LG G2 Drop Test - YouTube
Samsung Note 3
Samsung Galaxy Note 3 Drop Test! - YouTube
iPhone 5S ve 5C
iPhone 5S and 5C Drop Test! - YouTube
Bugün G2 için rubber kılıfımın siparişini geçtim cok daha şık olacağını düşünüyorum ekran koruyucumda tamam , Quick Wimdow'a param yetmedi 100 tl cok skntı :) simdilik böyle olsun gelince resimleri atarm :)
Tema ve icon isteyenler cok güzel şeyler var
https://www.dropbox.com/sh/r2f2jw4jbl5t9s0/dpf_GeWJfN