ekranımda sararmalar vardı garantiden ekranı değiştiler.Telefonun çok ısınıyordu ve şarjı aşırı derecede bitiyordu.Şimdi telefon sıfır gibi oldu canavar valla![]()
arasıra karşıdakinin sesi boguk geliyor ve benım sesım kesik kesik gidiyor karşı tarafa.Çözümü var mıdır bunun?G2lerde kronik bir sorunmuş.
Telefonu en sonunda aşırı ısınma, ekranda sararma ve kaplamasının dökülmesi nedeniyle servise verdim ve bu sabah durumuna bakmak için LG servisinin web sayfasına girdim, böyle bir yazı çıktı. Daha önceden telefonunu benzer bir durumdan servise veren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne anlama geliyor?
İşemri No : 2***61
Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
Marka / Model : LG LGD802
Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
Ucret :
Aciklama :
29.06.2015 09:42:53 İşemri Açıldı
29.06.2015 11:46:48 0532***9*9* 3***85****5**** IMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir.Cihaz takibini 0 312 231 6 543(LGE)veya http://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
29.06.2015 12:19:33 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, KAPAK ÖN CAMLI BEYAZ
29.06.2015 12:21:14 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: FM-LCD degistirildiKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:Panel degişti.Genel kontrollerden geçti.
30.06.2015 08:01:45 Kalite kontrol geçemedi.
Bilemiyorum, ben 29 unda verdim cihazı ve hemen iş emri açtılar, muhtemelen parça/yoğunluk durumuna göre değişiyor şuan bekliyorum, bilgilendirme yaparım.
bende yollayacağım garantiye benzer sorunlardan fakat şu süre işi hakkında bilgilendirirseniz istanbula kargo yapacağız herhalde
TR - B13
gmail eposta kuramadım nasıl yapabılırım ( gmail app değilde cihazın kendı uygulamasında yapamıyorum )
herkese iyi günler,
bu telefonu aldığım günden beri kısa mesajlarda sorun yaşıyorum.
kısa mesajı yazıyorum ne zaman 160 tanelik harf sayısı bitip ikinci sayfaya(bölüme) geçse mesaj bende iletildi gözükmesine rağmen karşı tarafa gitmiyor.
aynı sorunu yaşayan var mı?
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Merhaba arkadaslar Gecen aylarda ekranım kırıldıgı için yaptırıp spingen kılıf aldım fakat siparis 4-5 gün de anca gelince 2.siparisi vermiş oldum ve iptal edemedim Elime 2-3 gün içinde ulasıcak buyuk ihtimal orjınal spingen slip armor KIRMIZI kılıf eger almak isteyen varsa güzellik yapıcam
![]()
İstanbulda olan var ise Şengüllere elden vermesini tavsiye ederim. Ekranda sararma ve yan tarafta çatlak vardı. Yaklaşık 30 dk içinde teslim ettiler. Çok memnun kalmıştım ilgileri de bir hayli iyiydi.
Benimde ekranımda sararma vardı aşırı ısınıyordu şarj çabuk bitiyordu. Verdim garantiye tam 1 hafta icinde teslim ettiler ekran değişti bütün sorunlar gitti.
Bende telefonu ilk aldığmda şarjı çok iyi gidiyordu ama şimdi şarjı çok çabuk bitmeye basladı. Alalı 4 ay oldu bu sıkıntı neden kaynaklanır acaba yardımcı olabilecek varmı ? Telefonun şuanki sürümü 4.2.2 ve yurtdışından alınma cihaz. Ne yapabilirim bu şarj sorununu halletmek için ?
Lg G3 üst kısmında kronik olan belli belirsiz çatlama var.Garantisi intelcell diye bir yer fakat pek hos yorumlar okumadım diğer firmalar delta vs değişim yapıyormuş.Acaba intelcellden baska bir firmaya göndersem yardımcı olurlar mı? Bu arada intelcell sirkeci şubesı yakınımda daha önce gidip işçiliği tecrube eden var mı
g3 beat çokmu kötü g2 ye göre?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)