User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nissan Navara Bilgi Talebi

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu pick-up sınıfında en iyisi L200 dür sonra Hilux gelir.Navara hakkında bilgim yok. Amarok falan düşünmeyin. Vw'in pick-up tecrübesi olmadığı için Amarok diğer markalara göre başarısız kalıyor.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk abı gerekenı yazmıs.. Bence full L200 leree bakabılırsın onlarda cok guzel araclar
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    L200 hafif olduğundan az yakıyor evet ama arkayı savurma olayı en çok L200 ve D-max' te gözlemledim. hatta d-max' le arkayı savurduğu için ölümden dönecek bir kaza atlattık. kolumda kesikler mevcut.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    L200 hafif olduğundan az yakıyor evet ama arkayı savurma olayı en çok L200 ve D-max' te gözlemledim. hatta d-max' le arkayı savurduğu için ölümden dönecek bir kaza atlattık. kolumda kesikler mevcut.
    l200 ozellikle arazi kabılıyetı cok cok gzl bence dogru lastık ve jant secımı ıle cok ıyı olur dıye dusunuyorum.. ama devamlı sız ustundesınız saygım sonsuz
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    l200 ozellikle arazi kabılıyetı cok cok gzl bence dogru lastık ve jant secımı ıle cok ıyı olur dıye dusunuyorum.. ama devamlı sız ustundesınız saygım sonsuz
    estağfurullah muhakkak benden daha iyi gözlemleri olan arkadaşlarda olabilir.
    benim denediğim L200' e lassa arazi tipi lastik takılmıştı.

nasıl anlatsam L200 de hafifliği hissedersin ama navara çok ayrı bir araç kaba bir tabirle eski amerikanların heybetli havasını hissetiriyor.

motorun gücü ayrı bir güzellik 125hp civic' im var Ankara' ya döndüğümde ilk zamanlar çaresizlik hissi oluşuyor.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navara ölümlü kaza yaşanan araçlarda ilk 20 de arkadaşlar

gerçi kuzenimde var o gayet memnun şehir içi kullanıyo ama şahsi kanaatim ben beğenmedim gerek iç kalitesi olsun gerek içerdeki ses seviyesi olsun

o fiyat aralığına yine dağ bayır gezebilceğiniz bi çok jip mevcut illa kamyonet olmasına gerek yoksa ben size forester öneririm hem aileyle rahat kullanırsınız hemde navara kadar yakar yada daha az yakar hemde benzinde

aile aracı olarak hem sizi tamin eder hemde kalabalığı kaldırır performansıda gayet yeterlidir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada tekrar belirteyim ben navarayı sınıfına göre değerlendirdim. ölümlü kaza açısından bakarsak d-max' in verdiği güvensizlik hissini asla yaşatmaz.(bana göre)

bende açıkçası arkadaşın farklı bir araba alması taraftarıyım. kesinlikle park sorunu yaşayacak. kaldırımlara çıkarım nasıl olsa stratejisi çöker.

forester bence de güzel bir seçenek olabilir. tüpte bağlatılırsa hatta keyif verir.

emrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yil once otomatik Navaramiz vardi.Su an da 4x4 hilux kullaniyorum.Navara donanim acisindan biraz daha ustun deri koltuk isitma sunroof xenon olan LE paketleri gayet zevkli.Fakat yakiti digerlerinden daha fazla yakiyor.

Bu arada arkanin savrulmasi olayi hemen her pickup'ta var.Arkalari hafif oldugundan bozuk asfaltta ziplayabilirler,yagmurda 1 ve 2. viteste arkayi birakabilirler.Ama ozellikle arabada 2 tane bebek varken akilli uslu kullaninca pek sorun olucagini dusunmuyorum.Simdiden hayirlisi olsun Allah anali babali buyutsun

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AFOFF 29.04.12 Navara - YouTube

Rally raid e binmistim bayagi bi. 178 boyum bi 10 cm daha uzun olsam dar gelecekti arkasi. Islak zeminde arkayi cok tatli atiyodu. Ama homurtusu yeter
    TB4BSA

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük olarak 2007 navara 4x4 otomatik kullanıyorum arka koltuk mesafesi oyle puset fala ngirmeyecek kadar dar degıl rahatlıkla gırer bana göre sıkıntı çekmezsiniz yakıta gelince ş.içi 12-13 lt arası bı yakıtı var ki 2.5 173 hp otomatık bi araca göre bence normal değerler . savurma konusuna gelince ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım ama arazıde de kullanma şansım olmadı şimdiye kadar. Aklınıza takılan başka bir soru olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır 2006 model dizel otomatik viteslisini kullanıyorum. Bende herhangi bir sorun yaşamadım, yakıt olarak 10 -12 lt cıvarı yakar onu dert etmez isen alınabilecek bir araç. Şuan bir üst sınıfa geçtiğimiz için satılık ilan no: 135731196

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem Navara 4x4 hem L200 4x2 aracımız mevcut. Arkadaşımda da Amarok var 2013 dsg.

Kısaca özetlemem gerekirse

Navara
    Parça fiyatı yüksek
    Yakıt sarfiyatı yüksek
    Sesli çalışıyor
    Arkası dar

L200
    4x2 si 35 kuruş yakar
    Parça fiyatı ucuz değil ama nissan kadar pahalı da değil
    Motor sesi 1.6 dizel focus kadar
    Arkası amarok dan sonraki en rahat ve en yolcuya yönelik tasarlanmış arka bölümdür. Öne göre bi kademe yüksek oturma pozisyonu falan çok havadar. Boyum 193 daha hiç dizimin bir yere dokunduğu olmamıştır.

Tip olarak navara daha hoş. Mitsubishi stock halde kedi gibi İllaki aksesuar istiyor. Navara nın kaslı duruşu cezbediyor.
    Arazide mitsubishi nin başarısı sanırım tartışılmaz.

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklasik 1,5 yildir navara kullaniyorum
    maşallah senin arabanın chipli videosunu izlemiştim, gerçekten şok oldum, 8-10lt arası çok sorun olmaz bana zaten ağır arazi offroad tarzı değil temiz hava amaçlı ufaktan şehirdışına çıkışlar için kullanmayı düşünüyorum, günlük kullanım veya sürekli uzun yol falan omayacak.

uzun uzun yazayım;
    mükemmel cevaplar almış oldum, çok sağol. Demekki arkada benim için fazlasıyla yeterli olacak gibi duruyor. arka savrulma da sorun olmayacak dediğin şeylere göre çünkü zaten öyle zorluyacak bir hallim yok, sonuçta dediğin gibi arkası boş bir kamyonet. otomatik özellikle istemiyorum, cidden her daim eski araçlarda sorun çıkarma şansı daha fazla oluyor, bi de vitesle uğraşmak işime gelecek. hanımda zaten 3008 var, uzu yolculuk veya günlük şehiriçi dolaşmalarda onu kullanır, o yüzden biraz daha farklı bir araç olsun diyorum bende. hilux dmax'in en son kasaları güzel ama benim bütçe eski kasalarına yettiği için tip olarak onları çok beğenmiyorm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    navara ölümlü kaza yaşanan araçlarda ilk 20 de arkadaşlar
    o fiyat aralığındaki foresterlar hem daha eski hem çok daha yüksek kmli oluyor. Bi de turbo benzinli araba çok gelmiyor bana, çok özenli kullanmıyorum çünkü.

forester bence de güzel bir seçenek olabilir. tüpte bağlatılırsa hatta keyif verir.
    tüp taktırsam hanım binmez asla

Alıntı emrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama ozellikle arabada 2 tane bebek varken akilli uslu kullaninca pek sorun olucagini dusunmuyorum.Simdiden hayirlisi olsun Allah anali babali buyutsun
    böyle de bir kriter var doğru çok sağol valla, daha güzel haberler sizinle olsun inşallah

Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rally raid e binmistim bayagi bi. 178 boyum bi 10 cm daha uzun olsam dar gelecekti arkasi. Islak zeminde arkayi cok tatli atiyodu. Ama homurtusu yeter
    arka darlık olayını da çözdük böylece.

Alıntı fevzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günlük olarak 2007 navara 4x4 otomatik kullanıyorum arka koltuk mesafesi oyle puset fala ngirmeyecek kadar dar degıl rahatlıkla gırer bana göre sıkıntı çekmezsiniz yakıta gelince ş.içi 12-13 lt arası bı yakıtı var ki 2.5 173 hp otomatık bi araca göre bence normal değerler . savurma konusuna gelince ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım ama arazıde de kullanma şansım olmadı şimdiye kadar. Aklınıza takılan başka bir soru olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
    çok sağolun zaten kafam takılanların karşılığı olmuş bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan bir üst sınıfa geçtiğimiz için satılık ilan no: 135731196
    ankaraya gelmem biraz zor, yine de bakıyım dedim ama ilan çıkmadı.

Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tip olarak navara daha hoş. Mitsubishi stock halde kedi gibi İllaki aksesuar istiyor. Navara nın kaslı duruşu cezbediyor.
    Arazide mitsubishi nin başarısı sanırım tartışılmaz.
    aynen işte navara isteme nedenim bu, ağır arazi yok, en başta tip önemli şimdilik

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcamda 4x4 L200 var.aracından cok memnun degıstırmeyı kesınle dusunmuyorum.hem yakıt hemde arazı sartlarında bende en ıyısı L200 dıye duymustum hatta offroad yapanların cogu L200 bakınıyor.yalnız amcamın arabasında arazı vıtesı 3 kademelı.soyledııgıne gore her arabada yokmus bu.
    BaYTaR MURO

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ararsan bulursun bn 110 binde buldum aldım bnde düzenli kullanmıyorum ztn 55 kr yakıyorum

şahsi fikrim navara rahatsız bi araç bn rahat edemedim belki bnm değil diyede olabilir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mükemmel cevaplar almış oldum, çok sağol. Demekki arkada benim için fazlasıyla yeterli olacak gibi duruyor. arka savrulma da sorun olmayacak dediğin şeylere göre çünkü zaten öyle zorluyacak bir hallim yok, sonuçta dediğin gibi arkası boş bir kamyonet. otomatik özellikle istemiyorum, cidden her daim eski araçlarda sorun çıkarma şansı daha fazla oluyor, bi de vitesle uğraşmak işime gelecek. hanımda zaten 3008 var, uzu yolculuk veya günlük şehiriçi dolaşmalarda onu kullanır, o yüzden biraz daha farklı bir araç olsun diyorum bende. hilux dmax'in en son kasaları güzel ama benim bütçe eski kasalarına yettiği için tip olarak onları çok beğenmiyorm.
    dediğim gibi ekstra merak ettiğin bir şey olursa pm atabilirsin. L200' de dediğim gibi o sınıfta benim tercihlerimden biri olurdu...ama kalitede yaklaşamaz navara' ya

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni ranger nasıldır 3.0 motor 4x4 Amerika'da çok tercih ediliyor sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)