Abi bu pick-up sınıfında en iyisi L200 dür sonra Hilux gelir.Navara hakkında bilgim yok. Amarok falan düşünmeyin. Vw'in pick-up tecrübesi olmadığı için Amarok diğer markalara göre başarısız kalıyor.
Abi bu pick-up sınıfında en iyisi L200 dür sonra Hilux gelir.Navara hakkında bilgim yok. Amarok falan düşünmeyin. Vw'in pick-up tecrübesi olmadığı için Amarok diğer markalara göre başarısız kalıyor.
L200 hafif olduğundan az yakıyor evet ama arkayı savurma olayı en çok L200 ve D-max' te gözlemledim. hatta d-max' le arkayı savurduğu için ölümden dönecek bir kaza atlattık. kolumda kesikler mevcut.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
estağfurullah muhakkak benden daha iyi gözlemleri olan arkadaşlarda olabilir.
benim denediğim L200' e lassa arazi tipi lastik takılmıştı.
nasıl anlatsam L200 de hafifliği hissedersin ama navara çok ayrı bir araç kaba bir tabirle eski amerikanların heybetli havasını hissetiriyor.
motorun gücü ayrı bir güzellik 125hp civic' im var Ankara' ya döndüğümde ilk zamanlar çaresizlik hissi oluşuyor.![]()
navara ölümlü kaza yaşanan araçlarda ilk 20 de arkadaşlar
gerçi kuzenimde var o gayet memnun şehir içi kullanıyo ama şahsi kanaatim ben beğenmedim gerek iç kalitesi olsun gerek içerdeki ses seviyesi olsun
o fiyat aralığına yine dağ bayır gezebilceğiniz bi çok jip mevcut illa kamyonet olmasına gerek yoksa ben size forester öneririm hem aileyle rahat kullanırsınız hemde navara kadar yakar yada daha az yakar hemde benzinde
aile aracı olarak hem sizi tamin eder hemde kalabalığı kaldırır performansıda gayet yeterlidir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
buarada tekrar belirteyim ben navarayı sınıfına göre değerlendirdim. ölümlü kaza açısından bakarsak d-max' in verdiği güvensizlik hissini asla yaşatmaz.(bana göre)
bende açıkçası arkadaşın farklı bir araba alması taraftarıyım. kesinlikle park sorunu yaşayacak. kaldırımlara çıkarım nasıl olsa stratejisi çöker.
forester bence de güzel bir seçenek olabilir. tüpte bağlatılırsa hatta keyif verir.
3 yil once otomatik Navaramiz vardi.Su an da 4x4 hilux kullaniyorum.Navara donanim acisindan biraz daha ustun deri koltuk isitma sunroof xenon olan LE paketleri gayet zevkli.Fakat yakiti digerlerinden daha fazla yakiyor.
Bu arada arkanin savrulmasi olayi hemen her pickup'ta var.Arkalari hafif oldugundan bozuk asfaltta ziplayabilirler,yagmurda 1 ve 2. viteste arkayi birakabilirler.Ama ozellikle arabada 2 tane bebek varken akilli uslu kullaninca pek sorun olucagini dusunmuyorum.Simdiden hayirlisi olsun Allah anali babali buyutsun![]()
AFOFF 29.04.12 Navara - YouTube
Rally raid e binmistim bayagi bi. 178 boyum bi 10 cm daha uzun olsam dar gelecekti arkasi. Islak zeminde arkayi cok tatli atiyodu. Ama homurtusu yeter![]()
TB4BSA
Günlük olarak 2007 navara 4x4 otomatik kullanıyorum arka koltuk mesafesi oyle puset fala ngirmeyecek kadar dar degıl rahatlıkla gırer bana göre sıkıntı çekmezsiniz yakıta gelince ş.içi 12-13 lt arası bı yakıtı var ki 2.5 173 hp otomatık bi araca göre bence normal değerler . savurma konusuna gelince ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım ama arazıde de kullanma şansım olmadı şimdiye kadar. Aklınıza takılan başka bir soru olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
2 yıldır 2006 model dizel otomatik viteslisini kullanıyorum. Bende herhangi bir sorun yaşamadım, yakıt olarak 10 -12 lt cıvarı yakar onu dert etmez isen alınabilecek bir araç. Şuan bir üst sınıfa geçtiğimiz için satılık ilan no: 135731196
Hem Navara 4x4 hem L200 4x2 aracımız mevcut. Arkadaşımda da Amarok var 2013 dsg.
Kısaca özetlemem gerekirse
Navara
Parça fiyatı yüksek
Yakıt sarfiyatı yüksek
Sesli çalışıyor
Arkası dar
L200
4x2 si 35 kuruş yakar
Parça fiyatı ucuz değil ama nissan kadar pahalı da değil
Motor sesi 1.6 dizel focus kadar
Arkası amarok dan sonraki en rahat ve en yolcuya yönelik tasarlanmış arka bölümdür. Öne göre bi kademe yüksek oturma pozisyonu falan çok havadar. Boyum 193 daha hiç dizimin bir yere dokunduğu olmamıştır.
Tip olarak navara daha hoş. Mitsubishi stock halde kedi gibiİllaki aksesuar istiyor. Navara nın kaslı duruşu cezbediyor.
Arazide mitsubishi nin başarısı sanırım tartışılmaz.
maşallah senin arabanın chipli videosunu izlemiştim, gerçekten şok oldum, 8-10lt arası çok sorun olmaz bana zaten ağır arazi offroad tarzı değil temiz hava amaçlı ufaktan şehirdışına çıkışlar için kullanmayı düşünüyorum, günlük kullanım veya sürekli uzun yol falan omayacak.
mükemmel cevaplar almış oldum, çok sağol. Demekki arkada benim için fazlasıyla yeterli olacak gibi duruyor. arka savrulma da sorun olmayacak dediğin şeylere göre çünkü zaten öyle zorluyacak bir hallim yok, sonuçta dediğin gibi arkası boş bir kamyonet. otomatik özellikle istemiyorum, cidden her daim eski araçlarda sorun çıkarma şansı daha fazla oluyor, bi de vitesle uğraşmak işime gelecek. hanımda zaten 3008 var, uzu yolculuk veya günlük şehiriçi dolaşmalarda onu kullanır, o yüzden biraz daha farklı bir araç olsun diyorum bende. hilux dmax'in en son kasaları güzel ama benim bütçe eski kasalarına yettiği için tip olarak onları çok beğenmiyorm.
o fiyat aralığındaki foresterlar hem daha eski hem çok daha yüksek kmli oluyor. Bi de turbo benzinli araba çok gelmiyor bana, çok özenli kullanmıyorum çünkü.
tüp taktırsam hanım binmez asla
böyle de bir kriter var doğruçok sağol valla, daha güzel haberler sizinle olsun inşallah
arka darlık olayını da çözdük böylece.
çok sağolun zaten kafam takılanların karşılığı olmuş bunlar.
amcamda 4x4 L200 var.aracından cok memnun degıstırmeyı kesınle dusunmuyorum.hem yakıt hemde arazı sartlarında bende en ıyısı L200 dıye duymustum hatta offroad yapanların cogu L200 bakınıyor.yalnız amcamın arabasında arazı vıtesı 3 kademelı.soyledııgıne gore her arabada yokmus bu.
BaYTaR MURO
ararsan bulursun bn 110 binde buldum aldımbnde düzenli kullanmıyorum ztn 55 kr yakıyorum
![]()
şahsi fikrim navara rahatsız bi araçbn rahat edemedim belki bnm değil diyede olabilir
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)