Nasıl yani ben şimdi 4 yıllığa gidebiliyormuyum ? :soru:
Birisi yardım edebilir mi ?
Printable View
walla bakıom bakıom tabloya bısı anlamıom :)
hahaha valla unıv deyınce makara gelıyıor aklıma busene mezun oldum ama cok koydu bölumde spor olunca vay bea ev ortamları akşamalrı kız arkdaşlara yemege gıtme gec satlere kadar oturma ayak yapıp orda kalma hahahaha:) sabah kadar pstatıon oynamak anne baba yok dırdır eden yok ev senın elektrık suyu sen yatrcan kırayı gelıp ıstıcekler usttekıler ses yapmayın dıcek hahahaha vrya unıvı bıdaha okumak ısterdım:)
5 sene önce 335 sayısaL hey gıdi gunLer :D sımdı 1 yıL uzatma 2 sene yuksek dewam.. hayırLı oLsun herkese
7 yıl oldu mezun olalı kıtap acmadan oss ye gırdık bıde meslek lısesı yanı 2 yıllık tutumus.. sansa bak :)
3. girişimde başardım :) ea1 282... bi aksilik olmazda Allah izin verirse Okan üni turizm'e giricem :)
165.800 lü bişe amlışım :D:D gidiyim bari 4 yıllığa alırlarsa tabee :D:D:D maksak ortam yaratmak olsn :heyoo::D
gıremzsın hasancıgım:)
boşun yorulma
herkes mi 2 yıllık tutturmuş arkadaş :)
hayr ben 4 yıllığım tamm mı :Deli::Deli::Deli: uehueheuehe ben bu puanla ünivlerin kapısından sokmazlar allahtan meslek lisesi mezunuyumda 2 seneliğe devamm :D:D:D şimdi annamlerede söledim ne sevindiler ne sevindiler :D:D:D
esınıze dostunuza soyleyın kesınlıkle gazı unıversıtesının muhendıslık fakultesıne kayıt yaptırmasınlar...oss ye hazırlandıkları gunlerı mumla ararlar...muhendıs degıl psıkopat yetıstırıyorlar....uyarmadı demeyın....