Mira da gebeş tavşan gibi dolancak ortalıkta şimdi , bir kac bölüme hamileyim der ana kız dogursunlar artık biri yamandan biri abisinden pehh ck değişik oldu dizi :D
Printable View
Mira da gebeş tavşan gibi dolancak ortalıkta şimdi , bir kac bölüme hamileyim der ana kız dogursunlar artık biri yamandan biri abisinden pehh ck değişik oldu dizi :D
bence artık orijinal dizinin yapımcısına telif vermelerine gerek kalmadı...
Yenı bolumu anlatayım :
Mira hamile kalır
Yaman ne yapacagını şaşırır almanya ya kaçar
yaman ın abısı almanya ya gıdınce
sude nın cocougunun yamanın abısınden oldugu anlasılır vs vs
artık dızı saçma bır hal aldı
izlemedım yenı fragmanı bakayım hemen :D
olaylar,,, olaylar..
mira hamile - yamanın yanında yine bir kız - entrika - aksiyon tam Türk filmi gibi oldu :D
https://www.youtube.com/watch?v=-F2uhs8vS04
Genelde fragman izlemek prensibim değildir heyecanı kaçmasın diye ama son fragmanı izledim :) aman ortalık karışıyor dedim ama şimdi diziyi izledim ve hiçte öyle değil bence :)
Miraya gelen mesajlar o kaleci elemandan gelen orkunla hemşirenin restorandaki görüntüleri bence :) diye tahmin ediyorum ama, bakalım artık ?
şimdi sıçtın yaman efendi :D
Bence yamana birşey olmaz, anlatır durumu zaten o almanyadaki kadında isteksizdi resimleri atmak için, tabi mira inanırsa gerçi mira 3. şahışlar aramıza giremez artık gibisinden birşey söylemişti birkaç bölüm önce, artık birazda şu orkunu köşeye sıkıştırsalarda onu izlesek, yavaş yavaş oda olacak sanki
Bencede ters köşe olucak futbolcu attı msj. Birde Almanyadaki hatun vicdan yaptı gibi :)
ard arda geldi mesajlar yalnız, futbolcu sadece bir video çekti bakalım haftaya göreceğiz, büyük ihtimal miraya resimler gelmiş olabilir
simdi seyrettimde resimleri mesaj atmıcakki, leyla hesabından paylas hastag de koy yamaaan diye diretti özellikle. acaip bir sondu orkunun orda olacagını, miradan once hemsireyi ayarlyıp onu gondermeyi, yamanın direk miranın oldugu banka gelmesi gibi anlam veremedigim kısımlarda mevcut :D
MEsaj ne geldi çok merak ettim yanlız
panık yapmayın miraya kesin indirim var mesajı gelmiştir.Ters köşe yapacaklar :)
Dizi de herkez farkli bi maddenin kafasini yaşiyo ulan.
Valla gazeteci ye üzüldüm selim yımırta gibi basiyodu :) herşey sona erdi
miranin hamilelik yalan oldu anlaşilan orcun alaman helgasini getirdi galiba.
Da bu mertle eylül e hayirdir :D Mert pilavyerlikten playboyluğa adim atiyo sanirim cok sexli bölümler gelir artik da diziye neşe gelir.
Dizi turbo d16 gibi kim gaz cekme kiriliyo