yaman yamansa eger bidaha bakmaz miranın yüzüne
Printable View
yaman yamansa eger bidaha bakmaz miranın yüzüne
O.C ye gore gidiyorsa dizi tekrar barisirlar :)
Bu bölümü daha yeni izledim, böyle bi sonmu olur amk :) ben bide fragmanda izlemiyorum heyecanı kaçmasın diye bilerek, 1 hafta nasıl geçecek bakalım
Ama miraya ayar oldum acayip öyle laf edilirmi lan delikanlı adama, bide filmdeki yaman karı orkunla çıkarken 'seni özledim' kelimesi bile kullanmamıştı, böyle bi adama o laf söylenmez abi.. Amk dum karısı uyuz oldum
o cezaevine ziyarete giden sırf ayaklarını görebildiğimiz peder beyi merak ettim :D
Yaman mira'ya tükürmeliydi sonra barişmak istediğinde ben tükürdügümü yalamam derdi :))
demin seyrettim bende tokadı miraya degilde obür ortalık karıstıran leyla o...pusına çıkarması lazımdi iki kere soruyo bide bişeymi oldu diye bilmemneyin blmemnesi oldu ki muhtemelen solugu onun yanında alablir :D
ey forum ahalisi Allah hepimizi bu ortalık karıstıran çirkef hatun şerrinden korusun :D
yalnız Mira'nın ses iyimiş valla :) ayrıyetten kız kendi çapında haklı Yaman her işe koşuyor yardıma hiç bir açıklama da yapmıyor Leyla'ya da bişey diyemiyor Mira tabi s.tiri çeker :D Leyla'ya da ayar oldum yüzsüz bi bırakmadı peşini :D
leyla kaşarı alamanyalarda vermediği hans kalmamış geldi çocuğun tadını kaçırdı.
mirada hiçmi güvenmemiş sevgilisine direk bitirici lafı gömdü.
orkun sürekli dayak yio sağlam yeri kalmıcak
ahahuhaha :D
Medcezirin siteyi hacklemişler :D
Site Geçiçi Bir Süreliğine Kapalıdır
http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w241h.jpg
hahahahahahahahahha :D :D iyi yapmışlar mira kendine gelsin
uleeeeeeee :D ahahaha
hahaha türk milletinden korkucan aga :D
fragman yok mu :D
Bakire karılar hep böyle ya
Fragman cikti beyler ama link atamiyorum