Selime büyük darbe vurdu harbidende, diziyi soluksuz izliyorum iyi gidiyor :) Sude favorim bu arada :D
Printable View
Selime büyük darbe vurdu harbidende, diziyi soluksuz izliyorum iyi gidiyor :) Sude favorim bu arada :D
sude dıyen arkadaşlar başarılı bir milfcıymıssınız tebrık ederım dizi çok keyıflı devam edecek ama sudenınde atesı nasıl sonucek bılmıyorum :D
Sudeyi havaya atarım yere düşmeden...
Yok ya anası 300binlik 1.4is gibi duruyor ona kontak açmam kanka :D
Ya ayşeye bişey yazmadım konuyu çarpıtmayın sude sekro ilgi alanlarım gerisi çoluk çocuk çarpık poşet zaten. Enderinde ayaklarını gördüm görmez olaydım.
Gördük bilader dun gördük sizde beni ne sandınız olm o kasar leşçil bir insan değilim böyle bir düşünce nasıl aklınıza yer etti anlamıyorum baksana sudeme oyhhşş :D:D:D:D:D
hahahaha kuzey güney konusundada hadan hanıma asılan vardı :D
Bide bi hatun bu uni tayfasında siyah saclı beyaz tenli ona fenalık düz saclı adı neydi unuttum :D
selim on numara rol yapıyor adam iyi oyuncuda.
asıl konuya gelirsek bende enderi beğeniyorum olgun taş hatunlardan:)) konu dışı ama kaçak dizisindeki mervede favorim :D
hale nin gerçek yaşını bilen varmı :D :D
8000 altı çeviren yok :D
"Eylül" Rolünü Canlandıracak Hazar Ergüçlü Kimdir? | Medcezir DizisiMedcezir Dizisi
bu motor 92 li miymiş vay spor gaztesi
Eyvah eyvah yorumlar yorumlar :D
mira fena bu aralar ;şimdi yaman dan mira hamile kalır çocugu olur yakında
çocugun adını da AMAN koyarlar..
aman aman diye diye çocuk büyür tozlu derede ..
ben askere kaçar gençler hadi görüşürüz :) temmuzda oturup 3 gün medcezir izlerim artık :D
Fragman gelmis youtube da var.Yine guc gecmiyor ki medcezir de olaylar olmasin.