Azıcık okudum valla soğudum diziden bir anda nedense ..... :(
Anlattığınız gibi gelişmeler olursa valla izlemem gari bırakırım arkadaşbune yaww :)
Printable View
Azıcık okudum valla soğudum diziden bir anda nedense ..... :(
Anlattığınız gibi gelişmeler olursa valla izlemem gari bırakırım arkadaşbune yaww :)
Ryan'ın dizinin sonunda evlendiği kız olacak mı acaba ? bilgisi olan var mı
http://images.starpulse.com/Photos/P...OC-tv-w116.jpg
Bu bölüm güzel di :)
Orkun vuruldu,yaman kendini suçlu hissetcek veya mevzu ona patlıcak,mira videoyu izledi ama orkun vurulduğu için onu bırakamıcak veya bir şekilde orkun,yamanın üstünden miraya ayrılmaması için şantaj yapıcak falan filan uzarda gider bu böyle :D
o değilde orkunun koyduğu manita iyi ya :D
Yine kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir diziyle karşı karşıyayız miranın kardeşine hallenen lavuk yamanın abisinin manitayı götürüyo miranın kardeşini götürüyo ulan yeter be bıktık şu senaryodan kafada kavak yelleri canlandı :D
The Oc ye hastaydım defalarca seyrettim.Birebiri olmuş aslında güzelde olmuş..
dizi izlemeyen biri olarak artık cuma günlerini bekler oldum :) Müthiş bir dizi sürükleyici yani
kuzey güneyden sonra tek bunu geçerim
belki ileride kuzey güneydende iyi olur
kurtlar vadisi 64ncü bölümden sonra halil ibrahim sofrasını syretmiştim tek tük
şimdilerde de medcezir sardı takip ediyorum
ya abiler o.c nin türkçe dublaj bölümleri varmı
bu bolumde ates edenı ve adını unuttum babasının sılahını alan cocugu ıcerı atarlarsa ıcerdede yamanın abısıne denk gelırse dıe bı senaryo yazdım nasıl tutarmı :D
kuzey guney gıbı bununda senaryo tahmınlerı yakında başlar
ama guzel dızı bnde ızlıyorum kacırmadan hatta gunde 1 kez yayınlasalar ızlerım.
yalnız değilmişim sevindim severek izliyorum bence güzel bir dizi :)
Medcezirciler ekran başına. Birazdan başlıyor :)
bu piyanocu lavuk nerden çıktı ya ne güzel gidiyordu işler
medcezirde bile angaranın bagları caldı ya la :D
Piyanocu ne ayak bende merak ediyorum :D
Bu piyanocu lavuk psikopat çıktı bide..
Bu Giray bebesi de ilk abi abi çekti sonra atar gider yaptı :D böyleleri de var işte
piyangocu neyse bıçakçı çıktı bize :D
Piyanist Baattin çıktı ya la ;)
Lunaparkta pıçağı saplamasın :D
bi de piyanist çıktı inşallah filmi klasik Türk dizisine çevirmezler
bu yamanın çilesi bitmicek arkadaş , bide baattin kılıklı piyanist çıktı adamın başına :D
Piyanist manyak cıktı :D Girayın yanındaki psikopat yamana ne yapacak merak içindeyim, piyanistte mirayı kacıracak gibi geliyo bana :D
Piyaniste acayip ayar oldum :D
Ben size bişey diyim mi ilerideki bölümlerde Mert Eylül'e fena kaydıracak gibime geliyor :D :D
bütün soruların cevaplarını biliyorum haha :D
sapık o piyanist bak demedi demeyin :D
o piyaniSt başa bela olacak
yaman tekvandoya başlamalı bence kuzey gibi :)
orçun bitti derken bide piyanist şantör çıktı basa :) hadi hayırlısı diren yaman :D
oc deki miranında basından manyak eksik olmazdı her sene(sezon) 1 tane olmak üzere rahat durmu abla :D
haha buarada basit ama dikkat edilmeyen seyler caarpıyo gozume 1 dakka icinde miranın oje siyahtan beyazza beyazdan geri siyaha döndü bende yuh dedim kendime :D