Ev, sahil, araba falan derken hazır el atmışken şu Mira'yı da bi bulun be :D
Printable View
Ev, sahil, araba falan derken hazır el atmışken şu Mira'yı da bi bulun be :D
mirada bulunduda elde olmayan sebepler yuzunden.... gerisini biliyosunuz :D
Enderle Selim'e örnek çift diyorduk Ender harcattı kendini sezon finali diye bokunu cıkarttılar işlrin
Bu serezlerde çuvalla para var mert hala bi araba cekemedi altına.O degılde ender'in ön tam haşat olmuş valla öyle diyolar.
Ender yollu çıktı beyler :D
beyler ender aldatmadi selim komada ruyasinda goruyo :) filmin basinda kaza sahnesini gosterdiler cunku komaya girdi selim
enderin namus gittimi gitmedi mi :D
onlerine bi araba falan cikti heralde direksyonu kirdigina gore
Kazami vardi basinda kadinin gunahini aldik az daha taslicaktik
sorma shark nette neler yazio millet bi gorse hhah :D kaza vardi yani bu bolum komple ruya selim komada
Kazayı gördüm ben ama yamanla mira yapıyor sanmıştım.ender full time bafi :D
ben anlamadım bişi ya ender o adamın eve gitti sonra bitti çalışma bişe olmadı ki ender eve gitti sonrada, aynen bu bölüm ya selim komadaydı hayal gördü yada bunlar gerçek ender aldattı
Ender o sipsiye verdi beyler bu kadar kesin :D koma olayı falan yok kafa karıştırmaca onlar hep, filmin başında son sahneden kesit almışlar işte meraklandırmak için
Ben anlamadim ya gecen bölümde ender yanlis sularda yüzüyosun dedi nese devam edelim calismaya dedi sonra tak eve geldi surat 5 karis sude sinani aradi hizli ilerledik dedi o kadar 5dk da olcagi aklim almiyo ender selim örnek diyorduk endere üzülüyoduk cile cekiyo analık yapiyo diye son bölümde bütün düşüncelerimiz degisiyo umarim dediginiz gibi rüya falandir :/
3 ay şimdi yeni bölüm olmaz izleyiciyi diziden soğutuyolar fazla ara girdimi, sonra dizi kalkıyo yayından, 1-2 hafta ara olsa tmm,2 haftada bir yeni bölüm olsa yaz diye onada tmm
enderin zurnasına üflemişler beyler olay acık ve net.
Youtube yorumlari falan derdik de bu yorumlar daha fena, sipsiye verdi, zurnasina uflediler vs :D :D
Dizi bu beyler aldanmayın takılmayın enderin iyi olmasına:D
rüya değil o filmin sonundan kesit almışlar dikkat ederseniz selim düğünde öğreniyor durumu ve kaza da düğünden sonra oluyor kıyafetler arabalar hep düğündekiyle aynı yani rüya olayı yok
Beylrr onu bunu birakinda tek gercek var hepimiz endere asik olmusuz:D
hatırladığım kadarı ile OC dede aynısı oluyordu ama vermiyordu sanırım öpüşmüşmi oluyorlardı neydi yada ben yanlış hatırlıyorum
opüsüyodu sonra naptım lan ben diyip kacıyodu hemen. oc de miranın anasına orkunun kayması , orkunun babasının gay olması lazım bunları Medcezire koyman sanmıyorum evli kadına atlatmazlar ya :D
ancak 1 sezon son 2-3 bölümde ocdeki yamanın eski sevgilisinin hamile olduguydu (sonradan ortaya cıkıyodu ve bi ara atladıydı ona ondan :D bknz leyla ama atlattırmadılar ona ) ve oyuzden lüks evi bırakıp kızın tasınıyodu falan filan. oc deki mertte nası gider diye delirip bu olanlara denize acılıyordu. medcezirdede yaman anasının yanına gider mertde acılır mirada gider gelir 3 ay once sonra diye izleriz :D falan anlatmıyım diziyi komple şimdi :D ağır spoiler olmasn
edit yanlış hatırlamışım kaçmıyomuş yav :D 1.44 de mevzu
carter/kirsten - it's a mother______ - YouTube
Medcezirde oynayıp duruyolar senaryoyla valla atlamıştır belki sıkı dövdü adamı cünkü :cool: :D
Bu ilk sezonu değil mi medcezirin
Ya şu OC den kesitler paylaşmasanızda bizde izlemeyenler olarak med cezirin heyecanını kaybetmesek ;)
avukatın suçu ne ?
enderi çıkarmışlar diziden :byebye:
MİNE TUGAY'IN AYRILIK NEDENİ 17 TEMMUZ 2014 / 4 - Magazin Foto Galeri
Ender yoksa bizde yokuz :D :D
Atv'de yeni dizisi basliyormus. Artik ona sarariz :)
Medceziri Atv mi aldi
Kazada ender yolsburg oluyor :D
Vay be ender ciddi ciddi öldü yani :(
Selim sezer enderin ölümünden sonra bakalım yenge adayları muhakkak diziye giricektir:D başlasa da izlisek ya :)