auhsufhauuahauh söverdim de burda olmaz :D
Printable View
Babasimiydi yamanin o adam
Beyaz show başladı yeterli bu kadar medcezir :D
O degilde yine çakamadı miraya arkadaş :D
sizde açılıyor mu startv canlı yayın ?
sımdı bekle bır hafta arkadas ya
Star tv koyden indim sehire var digiturk canlisini gormedim
daha önceki bölümlerde,, abisi kenanı ziyarete gelmişti babası...
ordan biliniyor babası olduğu... ayrıca yamanda tanıdı bi çırpıda...
traş bölüm diyodum ama sonu iyi bitti :D
bakalım haftaya ne olcak...
iyi akşamlar
Rıdvan...
yeni bölüm geldi...
bol entrika var bu sefer,,enteresan kişiler katılıyor,,, beğendim,, bakalım nası olcak :D
iyi akşamlar
Rıdvan :icon_tup:
Hep bi atraksiyon :D
mira yamandan vazgeçecek bu bölüm... :D
ortalık karışıyor o çocuk girdiyse kesin bişeler çıkacak :D orkunda iyice delirir :D
Güzel bölüm olacak :)
Yamanın o saniyelik bakışında dünya anlam yatıyordu!
Asım şekip Kaya kalp krizi falan geçiriyor heralde fragman açıklamasında sesini sadece yaman duyabilecek tarzı birşey yazıyordu
Yamanın yine Lord modu açık olacak yani :D
Yaman gene babalara geliyo gibi ama hayirlisi bakalim
ikinci fragmanda gelmiş :D
buarada oc'le kıyas yaparsak hersezon mira'nınbir belalısı taktıgı cıkıyodu buda onlardan biridir heralde :D
https://www.youtube.com/watch?v=dpofNYEG-Zs
medcezir
Yaman, annesini bulmak için gittiği İzmir’de sürpriz bir şekilde babasıyla da karşılaşınca, geçmişine ait eksik parçalar tamamlanır. Yıllar sonra gerçek bir yüzleşme yaşanır.
Yaman yaşadığı zor geceden sonra yaralı bir şekilde otele döndüğünde, Mira’yı kendisini beklerken bulur. İki sevgili bu yarayla biraz daha yaklaşırlar.
Selim’in Ankara’da yaşayan Bahriye hanım, oğlu Cem ile birlikte İstanbula yeğeninin evine geleceğini haber verir.. Bu haberle Ender, büyük bir panik yaşar.. Serezler yaşamlarını Bahriye hanımın kurallarına göre ayarlamak için uğraşırken, Bahriye hanım beklenenden daha erken, kendi sırlarıyla kapıyı çalar.
Yaman yol arkadaşlarıyla İstanbula geri döner. Mira, eve adım attığı ilk anda, annesiyle babasının arasındaki ateşli bir tartışmanın ortasında kalır. Sude’nin öfkesi Mira’yı bir seçim yapmak zorunda bırakır. Öte yandan, Sude’nin Sedef’le Faruk’un ortaklığını sekteye uğratmak için attığı adımlar Asım Şekip Kaya ile Sedef’i karşı karşıya getirir. Sude’nin tuzağına düşen Sedef, Ender’in de kendisinden saklanan gerçekleri fark etmesini sağlar.
Kızlarını kaybetme noktasına gelen Asım Şekip Kaya, en zor anında sesini, sadece Yaman’a duyurabilecektir.
akşam olaydı bir an önce eyiydi...
yamanda marco paşa gibi oldu valla canı sıkılan ona anlatıyo a.ş.kayada gelmiş hemde :D
Babasi öz babasimi acaba gozleri falan cok benziyo