Diziyi izlemiyorum ama şu yorumlara bakarak söyleyebilirim ki ikinci bir aşk-ı memnu geliyor sanırım :D
Printable View
Diziyi izlemiyorum ama şu yorumlara bakarak söyleyebilirim ki ikinci bir aşk-ı memnu geliyor sanırım :D
waaayyyy fragmanı kes :D
yeni fragman görsellik olarak güzel olmuş beğendim :D
iyi çalışmalar
Rıdvan :icon_tup:
MEDCEZIR 33. BOLUM FRAGMANI
Hareket var :)
Olm siz manyak misiniz nasi bi forumsunuz :D bu bolumu izlemedik demeyin kenan mutlu son style hhhhhaha :D
İyice b.kunu çıkardılar. Bazı saçmalıklar var. Tan masada oturup gazeteye gözatarken he amk yamanın anası tanla buluşmaya geldi dedim. :D
Yaman 30 kusur bölümdür miraya çakamadı , abisi 3 bölümde koydu çocuğu helal olsun.:D :D :D
yaman düzgün çocuk :D
aynen çok saçma annesi durduk yere geliyor. Evinin kilidini değiştiriyor ev sahibi sonra ev bosaltılmıştı zaten :D tanda annesini ve evide biliyordu hemen vay bea konuyu nasıl bağlıcaklarını bulamamıslar :)
Evi bilmesi, annesinin gelmesi, oraya çağrılması falan bana da saçma geldi biraz. Ama sevdiğim bir bölüm oldu. Merak uyandırdı devamlı acaba ne olacak diye.
Sude de ne isterik hatunmuş içten içe. "yenge de erik gibimiş kütür kütür" :D :D
Kenan Sudeyi götürdü bir de üstüne posta koydu şimdi Sude tam köpek :D
Acaba neler olucak :D
bu bölüm yaman'ı kurtarmakla ve mira'nın çığlıklarıyla geçicek.
yaman değilde kenan herkese yürüyecek gibi :)
En çok da bu türk dizilerinde bir kaçırma oldumu 2-3 bölüm sürüyor ya ona ayar oluyorum. Mira üzülürmü ya :D
Beyler diziyi izleyemiyorum durum nedir