selimle orkunun vuracağını hiç sanmıyorum susturucu var silahta , illegal birinin vuruşu bu hasan yada kenan vurdu kesin
Printable View
selimle orkunun vuracağını hiç sanmıyorum susturucu var silahta , illegal birinin vuruşu bu hasan yada kenan vurdu kesin
anam fena heeycanlı bencede kenan vurdu
tamam tamam ben vurdum :D
şimdi yaman denyosu nadire çok yakın uzaktan biri ateş ediyosa düzgün nişan alması lazım açıkcası bunu kenan yapmaz .ayrıca kenan götüne don alsın , silahı nerden bulacak.
sude mi vurdu acaba.
istanbuldan akyazıya hızla seyehat edecek artı adam vuracak kimse yok bence dizide , dicektimmmmm ki izmirli geldi aklıma.nadire böyle basit bi ölüm yakışmadı ayrı konu.
hasandır bencede
polis vurdu kim vurucak yaa
polis zaten akyazıda idi
e evde biliniyor yaman buldum dedi nadir bunları rehin alıp kacmak üzere yola cıktı poliste takip ediyor. arbede yasanıp yaman silahı ele gecirip nadiri sabitleyince takip eden polis fırsatı degerlendirdi.
ayrıca nadir ölmemiştir o yaralama atesidir. kalbin 1-2 cm yakınına denk gelmiştir kısacası yasar 1-2 bölüm hapisli sorgulu bölüm izleriz.
bence kenan vurdu en yakınklarda o vardı
Bence Kenan vurdu arkadaşlar. Bir ihtimal Hasan olabilir ama düşük ihtimal..
kedidir o kediii.
orkun agzı burnu kapalı bulundu daha gidicek eve bırakıcak anasını fln basıp gitmez bence akyazıya.
poliste vurmamıştır polisin öyle yetkisi yok adam öldürmeye . ben kendi şöförü vurdu diyorum .
kenan vurup kendini cezaevine sokmaz daha fantazilee denicek sudeyle.
Kenana vurdurup selimi kenana borçlu hale getirirler böylece kenanı dışlayamazlar hep olayın içinde kalır
O orkunun anası nasıl bir içten yanmalıdır ya dizideki en vahşi karakter o bence :)
kim vurduya gitti herif :D
adamın söylediği söze bak.
pencüse severler mirayı gencüse.
tavla mı oynuyosun kıza mi yürüyosun birader.
bu tip heriflerin ego dolayısıyla yapıları baya bir öküz reelde de, birçoğu en azından :D
ne dert edindiniz kendinize be :D
2006'da Kurtlar vadisini bıraktıktan sonra tek takip ettiğim dizi yerli yabancı hiç dizi izlemedim bi ara zombilere bakıyordum. Bu dizide tek sevmediğim nokta travmalı olaylardan sonra saniyesinden herkesin normal yaşamına dönmesi.