Gerçek değildir, bir hayal ürünü çıkacak :)
Printable View
Gerçek değildir, bir hayal ürünü çıkacak :)
Ruya olmasin :)
Kenan en son masanin uzerinde silahla bosluga baktigi andan sonra hayaldi beyler:)
hayal olması zor bence
Simdi izledim hayal olma ihtimali var cunku sudeyle boguşmadan once kamera açisi garip bicimde degisiyor bianda
Orjinalinde hayal değildi bundada olucagını sanmıyorum
yaa abi hep ergenler izliyor şu diziyi cıplaklık cinsellik sex vurgulanmaktan boku çıktı adeta.
hiç iyi birşey değil hiiç.
boyle seylerden rahatsız oluyorsanız benım gıbı sıkayet edın rtuk e bılmem nereye.bunlar hep toplum ahlakını bozuyor. bnların yuzunden alt kesımın ust kesımlerı hep karı kız hayatı ıstedıgını mıken tıpler olarak gormesı saglanıyor. ergenken bızde oyle dusunurduk hep
ediyoruz etmiyoruz değil ama,,, üzülüyorum kardeşimiz dediğimiz coluk cocuga.
ilk bölümlerine sık bakardım ama şimdi denk geldiğinde izliyorum. Olay tamamen kimin eli kimin cebindeye döndü hep aynı olayların etrafında döndürüyolar diziyi, genç nesilde örnek alıyo. Lise çıkışlarına arada bir denk geliyorum da eskiden bu kadar değildi ahlaksızlık cidden yeni nesil çok kötü yetişiyo..
dünkü son sahnenin bende rüya olduğunu düşünüyorum, yada yaman üstlenicek ben vurdum diye :)
Ya ne alakası var, kimin ahlakını bozuyor allahınızı severseniz ? Eskiden hiç bu tarzda Diziler Filmler vb şeyler yok muydu ? Birisi bir şey bulup yazdığında arkasında diğer kişilerde aynı şekilde isyan' a geçiyor..
Burası bir forum sitesi, herkes öngördüğü şekilde fikrini belirtir o onu yazmış haklı bende yazayım illa diye bi düşüncede olamaz zaten. İsteyen izler isteyen izlemez. Ben izliyorum denk geldiğinde ama herkes bilinçli izlemediği için özellikle 14-18 yaş arası buda bu tür izlenen diziler yüzünden özentiliğe yol açıyo. Herkes izlediğini bilinçli izlese zaten ülkede bu kadar olay bu kadar cani bu kadar hırsız olamazdı.
Konu dizi konusu buda farklı yerlere gitmesin .
niye hey heylendin sen yahu :) ,
illa ooo yaman çaktı gol oldu... o yamanın ayağı kaydı direkten döndümü yazalım?
dizi konusu diye başka bişey yazamıyormuyuz?
hanım izlerken eve girersem izlemek zorunda kalıyorum.
haa silah dayamıyorlar sonuçta izliyoruz Lakin;
yiğenimin diziyi sanki eskilerde haber saatini bekleyen dedem gibi bekleyiptee,, paraya, lükse olan resmen tapmasına karşıyım.
paylaştım bende. ve rtüktü şuydu buydu şikayet ediyorum. beğenmek zorunda değiliz. ve halen daha evet öyle düşünüyorum.
gençlerin idolü olan tiplerin böyle sahnelerde filmlerde oynayıp ergenlerin özenmesine karşıyım.
Ben tekrardan soruyorum, eskiden ahlak yok muydu "Tecavüzcü" Coşkun vardı, "HAPCI" Nuri Alço vardı, hele birde Küçük Emrah vardı.. O zamanlar ahlak bozulmuyor muydu ? Daha nice diziler filmler vardıd a benim dönemimin değiller diye isimlerini bilmiyorum..
Hey heylenmek değil, Rtük vs vb laflar gelince sanki Medcezir +18 diziymiş gibi geldi bana yorumlardan biran o yüzden bunları yazdım.
ee vardı noldu?
eskiden yoktu şimdi var diyipte yalanmı söylüyoruz?
eskidende şikayetçiydik şimdide? nolmuş yani?
Yukarıda birisinin yazdığı "Herkes izlediğini bilinçli izlese zaten ülkede bu kadar olay bu kadar cani bu kadar hırsız olamazdı. " şimdi bizler onları izleyince Terorist mi olduk, Hapcı mı olduk, Tecavüzcü mü olduk ? İnsanın içinde varsa olur, insanın içinde yoksa zaten hiç bir şey olmaz onu demek istiyorum.