Bladerk Erkut
0536 6924725
Printable View
Bladerk Erkut
0536 6924725
şimdi şöyle aracın beyin tesisatı sıkıntı çıkartıyo ve zaten MS sisteme geçme fikri vardı benim amacım disbiritörden debimetreden kurtulmak jetronic beyinden kurtulmak her sabah kalktığımda araba bugün çalışıcak mı diye düşünmek değil
Daha önce haltech kullandım ve memnun kaldım ama araba swaplıydı bu orjinal bi araba alternatifler ve fiyat aralığı benim için önemli ayrıca bu araçlar için MS ideal diye düşünen ve uygulayan bir topluluk var o yüzden MS olarak düşünüyorum
Bu iş sadece fiyata bakılarak karar verilecek bir iş değildir. Paranın karşılığında ne alacağını dikkatli bir şekilde incelemen lazım. Sorun çıkınca saç baş yolda. 2 taraf var bu işte. Yaptırıp memnun olmayan ve MS tu kaka satıyorum diyen. Birde arabada MS mi vardı diye unutan yani memnun olan taraf.
tabikide mesela tanıdığım bir kaç kişi var MAGİC PERFORMANCE'den MURAT bu işi çok iyi yaptığı sorunsuz yaptığı ve kullananların hepsi çok memnun adam demek ki işini yapıyo 300,500 fazla ama adam işini iyi yapıyo ve aslında benim içinde önemli olan bu ve şimdilik düşüncem MURAT tamamen karar verdiğimde fiyat pazarlığı için konuşucam ve aracı teslim edicem tabi ilk önce ufak tefek eksikleri var onları bitiricem ondan sonra teslim edicem ...
Ben sorunsuz biniyorum ve motorum swap 2.0 lt turbo
Bir suru 205 gordum ms li dertsiz tasasiz
Ayni motor ve gt30 lu iki arkadasimda haltech var bendede ayni turbo ve ms var hepimiz ayni mutluluktayiz
daha önce yapımayan bir araç yaptım ve su üzerinde ms var sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.erkut abi benim aracıma beyni bağlayan ustadır... ona tanısabilirsiniz
MS ile uğraşana ve kafandan saç eksiltmektense, 900 dolar civarına Özgünden Aem EMS-4 al , tesisatını yap ve kafan rahat olsun.
vallahı kardeşim seni tanımıyorum kemal ustayıda aracımızı suan magıc te yaptırıoruz ms ıtb motajı yapılıo
sunu söylemek isterim kimseyi övücek degilim ama bu ms nasıl biseyse gördüğüm kadarıyla ilk önce herkes fiyat alıyor ucuz olan yere yaptırıyor iş cözülemeyince ***** kişiye özelde aracımı yap dıe yazılıor facede ms lerını satılıga cıkartıolar ucuz iş iyi iş anlamına gelmez acele işede şeytan karışır bence fiyata aldanma murat fazlasıyla artı işciligini yapıcaktır pişman olmazsın
her zaman demısımdır 3 kuruş fazla olsun temiz olsun dürüst adam kazansın ...
haklısın ki şöyle bir durum var şuan piston garage erkut ıle gorustum ve bana söyledıklerı sunlar;
bobinlerin değişmesi gerekiyormus
volan dişlisinin 60/2 olması gerekiyormuş ( sebebı arabada bır daha motor yapılırsa yada dıslı bı kacırırsa motor yersın dıyo )
TPS müşürünün değişmesi gerekiyormuş
krank sensörünüde o farklı yapıyormus daha saglam oluyormus
şimdi kararsızım şöyle kararsızım piston garageden erkut bunları soyluyo magıcten murat ıse bunları takmıyo bıldıgım kadarı ıle ılerıde sıkıntı yasamaktan korkuyorum...ayrıca erkut microquirt takıyo murat megasquirt ama ekstra olan parçalar var arada ve soyledıklerı kafa kurcalıyo...
vallahi karar senin kararın bizde senın gıbı yaptık incik boncugu düşündük magıc öncesınde kulagımızın arkası kaldı
söylenmez burda öncesınde ıtb ye verılen fıyatla ben muratta 2 tane araca ıtb yaptırabiliorum ...
kararını ver birisine yaptır memnunıyetını yada aksini buraya yazarsın takibini yapmıs oluruz hepberaber ...
Konu Ms ise helede 205gti a Ms ise Erkut,u tek geçerim ..
Bence Ms takip memnun olmayanlar kendi basına kurcalayıp saçma sapan isler yapanlardir...
kralda sensin chiefff :)