yağlardan ziyade yeni ürünleri mocool ürününü çok merak ediyorum yağ sıcaklığını hep belirli bir seviyede tutuyormuş ama öyle ilk elden çok detaylı bilgi bulamadım
Printable View
yağlardan ziyade yeni ürünleri mocool ürününü çok merak ediyorum yağ sıcaklığını hep belirli bir seviyede tutuyormuş ama öyle ilk elden çok detaylı bilgi bulamadım
Motul gerçekten başarılı bir firma, son zamanlarda piyasaya baya hakimler. Motorumda hep Motul' ün ürünlerini kullandım. Zincir yağları geçekten emsallerine göre iyiydi. Hızlı temizlik ürünleriyle motoru kısa sürede temizleyip parlatabiliyordum. Şimdiyse araba için olan yağlarını kullanarak iş birliğimiz devam ediyor :)
Yagcarsisi firması güvenilir mi. Sahte motul piyasada var deniliyor
10W40 var şuan içinde ama, hem ilk çalışmada yağlama iyi olsun diye, hemde tam sentetik olsun diye 5W40 aldım, ilk aklımda 5W30 vardı ama, KM yüksek, LPG de var eksiltir dediler. :) Bu arada filitreleri, havayı mann, yağı orjinal honda, polenide yerli aldım 55 TL ye, bu konu hakkında bir bilginiz var mı? :)
Ayni bende boyle yapiyorum. Sadece yag filtresini orjinal honda, kagit filtreleri yan sanayi kullaniyorum. 15 Hava, 15 Polen, 20'de orj yag filtresine yazsan, 55 TL makul bence.
Yag konusunda da eger emin degilseniz, @Dou abiye danisabilirsiniz, yag tavsiyesi konusunda sagolsun bana cok yardimi dokunmustu :)
Turkoil ve kolay otodan aldım son yağlarımı.Orjinaller bilginize
5w40 kullanılır hiç bir problem olmaz. 10w Ankara kışında kullanmazdım.
Mobil 1 0w40 da iyi bir alternatif.
Ben kendi aracımda tüm filtreleri fram marka kullanıyorum (k20z2 otomatik). Honda'nın A02 parça kodlu filtresinin içi karton, o yüzden pek dayanıklı değil. Bulabilirseniz sonu A01 olanını tercih edin.
0W40 da aklımdaydı aslında ama pahalı geldi biraz, 5W40 uygun olur diye düşündüm. :) Filtreyide sipariş verdim hazır bakım kiti olarak ama, aklımda güzel bir CAI yapmak var, ama yakıt artar diye korkuyorum :D Güzel bi krom boru, kaliteli filitre ve güzel bi duvar yapayım diyorum. :)
2001 corsam var 1.2 dün bende motul 5w30 koydum aracıma. 60 km kadar yol yaptım. Sesi rölantisi daha rahat gibi geldi.
Motul Motor Yağları Orjinal Ayrımı Nasıl Yapılır? - Otodyo.com
böyle bir şey buldum doğrudur sanırım
bu linki motul müşteri hizmetlerine göndermiştim.Motul Yağların Orijinal Olduklarını Nasıl Anlarız.Page 1 of 2
cvp ta burdaki ambalajın eski olduğunu,yeni ambalajın böyle sayfalı olmadığını söylediler.o forumda kendilerininde cvp.ları olduğunu fakat silindiğini iletmişti.
fiyatların çok göreceli olduğunu sordum.sahte olabilirmi dediğimde. TR ye sahte motula hiç rastlanmadığını fakat %100 eminizde diyemem dendi.
elimdeki ürünü teyt etmek istediğimde :ön etiketin altında direk bidona yazılmış tarih ve seri no olması gerekir dedi.bende hepsi vardı.ürününüz orjinal dediler.
n.11den alıyorum.
Yalniz ben renk farkı gördüm yağda
Ben buradan alıyorum bugune kadar bir sorun yaşamadım tavsiye ederim
Yağ Carşısı - Hepsiburada Mağaza
Peki aramızda Motocool sıvısı kullanan var mı acaba? Antifriz yerine koysak bundan?
Motul - Products show
Belkide tabi mümkün
yağ çarşışından motul yağ aldım n11 sitesindeki dükkandan aldım kuponla baya iyi fiyata geldi
ve ürünler orjinal burada yazılanları okuyunca heycanlı bi şekilde kontrol ettim hepsi tutuyor rahatlıkla alabilirsiniz :)
Fazla n11 kuponu olan varmı :D
Aynen ya ben de yağ alıcam kuponu olan varsa atsın üstümüze ;)
uygun yollu zincir temizleme spreyi nerden buluruz ?
Kadyr sağolsun 15 100 liraya 5 30 xclean fe 8100 aldım yanında shel motor iç temizleyici hediye.
Fark var mı gerçekten belirgin bır fark var . Ama kısada baktım uzun yol yada 20 30 km gideceğim bir yerde dahada belli olur.
Arkadaşlar 15 lik kupon yine mevcut isteyen varsa yardımcı olayım
beyler birşey sorucam normalde Motul 8100 X-cess 5W40 kullanıyorum 2 yıldır , son 3-5 aydır rölantide bekledikten sonra ilk gazda mavi duman atıyor , sonra kesiliyor gazlasamda duman yok ama durup bekleyince ilk gazda masmavi atıyor neyse servis sübap contası dedi sonbaharda zaten turbo büyütücem vs şimdilik ellemedim başka bir sorun yok araba da ama şu duman azalsın veya kesilsin diye yağımı değiştirmeyi düşünüyorum Motul 6100 Synergıe+ 10W40 uygun olur mu bana ? Duman azalır mı ?
beyler maslak sanayide motul ürünleri alabileceğim bir yer var mı ?
Hocam maslak ı bilmem ama ben Luxor End marketten aldım. Distribütöründen teyit ettim. Müşterileriymiş.
Üstelik kendi siteleri çok daha ucuz. Havale indirimi de var. telefonla da irtibata geçin çok güzel ilgileniyorlar.
1 günde kargom gelmişti.
MOTUL En Uygun Fiyatlarla | Luxor Oto Market