tamm arkadaşımm
Printable View
Benim anlamadığım kendi kendinize yorum yapıyorsunuz sizle deneyen kim ? kim kimi hafife alıyor ? benden duydunmu job ile denıyceğimi ben McS_R53 - erkay ile deniycem ep3 ile değil. Ben gerek duyarsam ep3 ilede denerim.
Genel konuşma az öncede espiri yaptın espiri ile cevap verdim, abartıyorsun biraz bence.
kardeşim bak ben seni tanımıyorum. ama sistem honda murat abiden ve mustafa abiden nsl biri olduğunu duymuştum..arabanıda benden iyi bilen yoktur.. serkandan fazla bilgim var..giderinede lafım yok..
sen konuda sökülme mevzusunda biraz alaycı konuşunca sana cvp vermek durumunda kalıyorum... bence sen burda bu mevzuda tuz biber oluyosun orhan güney bence böle yazılarla gelme tanışalım birbirimizi tanıyalım.. sonra ne istersen yaz kardeşim..
bırakta kendi aramızda espiri yapabilelim.
senlede denemicem çok istiyosun ama sana kıyamıyorum:) iyi arkadassın..:icon_tup:
Benim bildigim oran haftasonunu beklemez :)
Tanisalim ozaman kardesim ortak noktada hemde deniyelim sicagi sicagina kapanmis olu arac mevsuzu bu gece.sonrda oturur cagyimizi iceriz.
Banada uyar şimdi ama nerde :) hep bir erteleme hep bir erteleme :) Ben aracım hiç ayar yokken de denedim Stlegal cem abiyle hiç yürümüyorken de denedim Ataşehirde type r larla :) Şimdikte ayarım tamam hadi diyorum... Geçmek geçilmek dert değil sonuçta arabaları görücez.
Zaten bu cumartesine kadar kimse denemezse dahada istesenizde deneyemeyiz. Amerika'ya okula gidiyorum. Döndüğümde de zaten aynı klasmanda olmaz arabalar :)
Kardesim ben senle yarin gece denerim kavacikda mesaji yeni gordum 1 saat once olsa cikardim ama simdi hanim cocuk yatiyor cikamam yarin gece allah izin verirse deniyelim.
Arkadaslar cumartesi herkes ayarlasın tam sekılde kendini gelsin. Sonra su eksık bu eksık demeyelim hem kendimiz hem karsı taraf için. Gecmk gecılmk önmli degil benım için. Önmli olan sıkıntısız denemk. Araclarımızı görelim bu kadar yoksa araclara yapılacak cok uygulama mevcut.
Mert arkadas (mcs) cok iyi biri aracını yapmış görmk istiyor. Aynı sekılde bnde. Bugune kadar hep eksik yurudum bikerede moralim bozulmadı. Bozamadılarda cunku her sorun aşılıyor.
Gerginlik yaratmadan bu konuyu kapatalım guzelce.
Hafta sonuna birakmiyalim .
Araçlar sökük mü gelicek takılımı herşeyi söylerseniz en azından öyle ayarlarız kendimizi:)