Bitcoin CEO'su ölü bulundu - Teknoloji- ntvmsnbc.com
Printable View
Sanırım bu haber fiyatları yine aşağı çekecek...
Arkadaşlar bitcoin almak istiyorum. Ne yapmak gerekiyor. Nasıl satılıyor.
Sadece işlemleri yapmış kişiler yazarsa sevinirim.
Hala aktif olarak yatırım yapan var mi bitcoine ?
Ya şu sistemi biri tamamen açıklayabilirmi nasıl başlarız napılır ne edilir ?
var mı burada sistemi kurmuş kimseler ?
bu konuyu güncele taşisak ve bu isin profesyoneli bana mayner makinesi ile ilgili detayli bilgi ve paylasimda bulunabilirmi ?
Hangi miner cihazi hakkinda bilgi almak istiyorsunuz? ekran karti mi yoksa asic miner'lar mi?
Çok garanti bir yatırım aracı değil bence
Az önce biraz bakayım dedim de 2017 yılının başında 1 bitcoin 2000 dolar falanken şuan 10.7k. Var mı sitemizden vurgun yapan birileri? :D Hatta 2010 da 0.03 $
Takip etmeme ve ufakda olsa elimde para olmasına rağmen yatırım yapmadım. (700 $) Şimdi pişmanım :D
yıllardır takipteyim yatırım yapmayıp pişman olanlardanım :D
2 3 yıldır bitcoini takip ediyorum. Düşük seviyelerde olduğu zaman almayanlar gibi hala pişmanlığını yaşıyorum. Şu an Bitcoin - BTC 36.959 oldu! Deli gibi takip ediyorum daha da düşerse alacam ya.
Takibini bu siteden yapıyorum: Bitcoin Fiyatı: BTC Bugun Ne Kadar? Canlı Grafik ve Yorumlar | Paratic Piyasalar
O siralar baya al sat yaptim cok guzel kar ettim. Hatta buradan bana laf yetistiren arkadaslar bile o siralar, ozellikle son 3 ay BTC ile yatip kalkti :) Ama araba sevdasina ne var ne yok bozdurup cikmistim. 6.xx BTC bozdurdum 3 sene once :) Altcoinlerden duran vardir.