yakında tayyıp babanın hevesle istediği plakanın tek çift muhabbeti çıkarsa sasırmayın.. daha neler goruruz nelerden ceza yerız... polısler polıslıkten cıktı artık.. mayfa babası gibi gezıorlar...
Printable View
yakında tayyıp babanın hevesle istediği plakanın tek çift muhabbeti çıkarsa sasırmayın.. daha neler goruruz nelerden ceza yerız... polısler polıslıkten cıktı artık.. mayfa babası gibi gezıorlar...
aşırı olmamsına rağmen sadece önleri basık diye ceza yiyen arkadaşım var,zaten kıl dılar,iyice kıllaştılar...
dün far karartmalı turuncu sinyalli era 'polis aracı gördüm hadi ateistler bunuda açıklayın :D
Neye göre basık? Yurtdışında çekilen bir video görmüştüm. Polis çıkarıyor cebinden metreyi, farla yer arasındaki uzaklığı ölçüyor. Buna göre belirliyor arabanın basıklığını. Halbuki her arabanın farları aynı yerde mi, neye göre belirliyor onu bilmiyorum.
Bizde neye göre basıklığını belirleyecekler anlamadım...
arabaların yayıyla uğraşana kadar kritik her noktada trafiği düzenlemekle uğraşsalar ne iyi olurdu dimi... tabi şaka şaka
Radar koyarlar hızlı gidersin suç
Araban basıktır tın tın keyifli gidersin yavaş gidiyorsun aracın basık diye ceza yazarlar
Sorması ayıp biz süpürgeli cadının süpürgesine mi binelim !!!
Her an her şey olabilir
antalyada camurluklara ayakkabı sokuyor polis..girdiyse ayak yola devam :D :D
daha 5 gün önce yanlış parkdan arabayı çektiler neyse ona eywallah yanlış yere parketmişim dolmuş durağına ama dün herkesin park ettiği yer içinde onca araç arasından benim arabamı alıp giden polislere diyorum ki inşallah o para sizden cıkar akşamın köründe rezil rüsva ediyosunuz insanları 10 tane araba duruyor orda neden benimkini çekiyosun kardeşim inşallah benden çıkanın 10 katı çıkar.Üst geçite 10 m mesafede park etmek yazmış bir de bi kere 10 metreden cok daha fazla bi mesafede duruyordu aracım ve benim arkamda 5 6 tane araba vardı.
arkadaşlar 2013 yılbaşnda 33. madde ile değişiklik yaptılar, bu maddenin içine çok şey sığdırdılar, teknik değişiklik adı altında, geçen forumda biri yazmıştı hatta adamı farklı jant taktı diye bağlamaya çalışan olmuş, basıklıktan bağlayabiliyorlar yani bu yeni bişi değil.
Yakında orjinal jant dışında jant takmakta yasak deseler şaşırmam :D
ülkenin anasını aglattılar
Allahtan herşeyi benim için fabrika yapmış :)
'' Basık Araçlar Toplanıyor'' başlığını görünce Meeting var sandım bir an :)) Low&Slow Meeting All Stars :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=670127933026951
Polis artık her şeye bahane arayacak arabayı soydurtacaklarmış :D