alin bunu burdan.. :D
Printable View
Arayamaz ki Can. Faturasının taksitleri bitmedi daha :D:D:D:D:D:D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nu-yardim.html
Evet bulamadik diger sosyal ortamlar baydi burdan yazalim dedik.. Indirim alacagimiz zaman mert kosif nerde diye araniyoruz boyle sakalar komiklikler ile dagitalim konuyu dedik planli programli is bunlar ;)
Indirim alacagimiz zamanda heralde tel faturasini taksite baglatmaya calisan kosif soyadli olan en son tercihimiz olurdu. Hasa biz onun yaninda hiçiz mazallah servise giren arabamizi vermez bize falan :D
adamın ensesi saglam cıktı yala :D :D
Bu konuda kimseyi tanımıyorum etmiyorum açıkcası olayda umrumda değil ama anlamadığım bir nokta var biri beni bilgilendirirse sevinirim;
Ben kosiflerin sahibi olsam M6 falan kullanırım herhalde niye bu parçalarla al-sat falan uğraşayım ki ? Araçda sıkıntı mı çıktı başka bir renkte yenisini sipariş et .. İlginç..
Ozrun kabahTinden buyuk ve cirkin ,sacma yani sizin deyiminizle blabla bla , arandiginda acda 100 kere aratma ozaman derler;):beuj:
Şöyle bir olay anlatayım;
Evo X araca sahipken; Aracımın debriyaj merkezi kırıldı çekiciyle Temsaya gitti. 980 TL karşılığında debriyaj merkezi olan plastik parça değişti. Aracı çıkardım garaja koydum.
Fazla geçmeden 15 gün sonra mecidiyeköy civarında 2 den 3 attım ve ayağımı debriyajdan çektim debriyah en sonda kaldı. İki tıkladım geri geldim bir daha vites attım yine sonda kaldı ve artık geri gelmedi.
Debriyaj merkezi tekrardan kırılmıştı.
Temsaya tekrardan çektirdim. Bunun üstüne garantiden değişeceklerini söylediler ama arabamda stage 3 debriytaj olduğu için dayanmadığını söylediler.
Bir daha olursa debriyaj fabrika çıkışı olmadığı için değiştirmeyeceklerini belirttiler.
Bunun üzerine ben eve geldim ve Mitsubishi Japonyaya ingilizce bir mail attım.
Ürettiğikleri aracın ucuz olmadığını ve Evo ların zaten modifiye tutkunluğu ile alındığı üstüne böyle gerekli bir parçayı neden plastik yaptıklarını evo 9 lardaki gibi metal olmadığını belirttim.
Evo kullanıcısı olduğum için pişman olduğumuda belirttim.
Temsanın bana vermiş olduğu yanıtı kendilerine gönderdim.
Aradan tam 22 gün sonra sabah bana mitsubishiden bir mail geldi mailde aynen,
'Üretilen parçanın sıkıntılı olduğu bu yüzden 2010 yılından itibaren tüm dünyayadaki servislere bu parçanın değişmesi gerektiği bilgisi gönderilmiştir. Yeni üretilen parça metaldir. Şeklinde;'
Ben bu yazıyı temsaya götürmeyi düşünürken temsa beni telefon ile aradı. Olgar bey çok özür dileriz bu parça zaten değişmiş bizim haberimiz yoktu siz bizi yanlış anladınız şeklinde yalvar yakar kapıma çekici gönderip aracı tekrardan servise aldılar ve
10 gün serviste kaldı yeni parça geldi aracın tüm bakımlarını ücretsiz yaptılar beni memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar.
İşte japonyaya atılan bir tane mailin neler yapabileceğinin kanıtı. Hatta o zaman yanımda olanlar da çok şaşırmıştı oha falan diye.
Gel gelelim bavyeraya giden mail neler yapacak birlikte görleim.
Konu İcinde Yazan Yazmayan Herkese Tesekkur Ederim Keza Sana Bile Olgay Abi
Ben Ona Pislik Lafinla İlgili Bunu Yazdim Hatta İyi Okursan Senin Gibi Cevap Vericem Dedim.
Bence Ya Bisileri Okumadan Yaziyorsun Yada Direk . Herseyi Kendine Aliyorsun Ve Muthis Bir Egoyla Saldiriyorsun Neyse Benim Sorunum Sizle Deyil Hesap Numarasi Bekliyorum
Herkes Allaha Emanet Olsun.
Beyler şaka maka herkesin malı mülkü ortaya çıkmış madem açıklıyorum.. ülke benim :(
Senin tutumun çok ama çok yanlış. Bu arada Olgar. İnanılmaz derecede tepki çeken bir durum.
Universite öğrencilerinin arasına dalıp; yine mi tavuk döner yiyorsunuz lan pis fakirler demek gibi.
Bak sana yemin ediyorum benim cocugum 4 yaşında senin yaşına gelip aynı hareketi yapmış olsaydı açlıkla terbiye ederdim onu.
Herkesi az çok tanıyorum.Burda kötü niyetli insan yok sadece basit hatalar yanlış anlaşılmalar var.
Drahteyede şu açıdan katılıyorum yere düşene tekme vurmak atasporumuz oldu.
Biride ya sabır çekip susmuyo hepiniz mi ateistsiniz :)
bir kişide çıkıp ya bu cocuga pislik denmiş sinirlenip kızıp buda böyle yazmısss
Caesar ın Bavyera ve diğer firmalara göndereceğim dediği maillerden sonra hissettiğim:
http://s1311.hizliresim.com/1h/u/uwv74.jpg
konuya bak ya.. nereden nerelere geldi. adam hepimizi kendimizi tatmin eden mastürbasyoncu ilan etti ve sizin ahlak yapınıza uygun olmadığım için yazmıyorum dedi. ne muhafazakar adam helal olsun. he biride demiş ki sende bu bahaneyle iyi fışkırttın içini demiş. harbiden çok ahlaksızız :D
Beyler şimdi Mert ödemeyi yaptı.Keşke hiç buralara gelmeseydik kimsenin art niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kısmet böyleymiş daha fazla konu uzamadan kapatılır kilitlenirse memnun olurum teşekkürler herkeze.
Evet bir konunun da böylece sonuna geldik. Herkes çekirdek kabuklarını toplasın.
Haklisin En Buyuk Yanlisim Bu Ama Egri Oturup Dogru Konusalim Abi Biri Senin İcin Olgar
Pislik Dese Saka Oldugunu Anlamasan Benim Gibi Pisligin İcinde Yuzdurucegine Eminim.
Neyse Yasandi Bitti Banada Tecrube Oldu Mantıkli Yorumlara Her Zaman Eyw Ama X
Kisilerin Ortalik Karistirmasindan Konu Cok Taraflara Cekildi Sadece 6 Saatte Ama Artik
Konu Kalmadi
konu paraydı da bence cok farklı yerlere geldi errayn.
hani sen isini hallettin de soylenen laflar hic hos degil
Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme... Mert (tanımam) ödedi çocuk parasını ama
bence şu durumda o mağdur durumda. Bu iş nasıl çözülecek ?
Peki para geldi iş bitti
"Bu Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)"
Bunların hakkı ne olacak .?
s2kfreak tan bende şikayetçiyim valla bavyeraya kadar giderim hesap numaramıda pm atıyorum :D
Yahu adamın parası ödendi iyi güzelde konuyu açmasa konu bu noktalara gelmese bence bu kadar cabuk ödenmezdi ;))
Yine diyorum aranızdaki problemleri kendi aranızda çözseniz hiç foruma yansımasa daha iyi değil mi?
Zamanında çözün, çözmeyince foruma yansıyor ve dışarıdan bakan adam gelip pislik diyor bilmemne diyor.
Adam konu açtı 3 saat içerisinde olay çözüldü parasınıda aldı?
Kaç günlük mevzu bu 3 saat içerisinde çözülüyorsa neden çözülmedi?
Bu açıdan bakalım s2kfreak de söylediği lafların br an tepki ile oluştuğunu söyledi. Pişmanda kendisi zaten.
E hadi o zaman sağlıcaklı kalın.
moderatörlernden birisi konu başlığını editliyebilirmi yada konuyu silebilirmi ?