drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı
Farkinda iseniz, ben uzun zamandir foruma yazmiyorum, yazdigim yazida sayilidir bunun sebebi kendimi forumun fikir ve ahlak yapisi ile uyusmayan bir yapim var. Kendimi ifade edemedigim bu ortamda kendimi ifade etmeyi biraktim...
Bu yaziyi yazmamin sebebi, insanlarin kendi hatalarini gormezden gelip, baskalarina hatalari sebebi ile yuklenmesinin toplum icin zararli oldugunu dusunmem...
"Dur lafi koyucam" diye yada kendimi tatmin etmek icin yaziyor olsam cok daha farkli bir uslup secerdim...
Techturkey'de sadece bu konuda degil, bir cok konuda; asalak lincler goruluyor...
Oyle sacma, hic bir amaca hizmet etmeyen, konuya gelen ilk iki mesajin kimin tarafindan ve hangi taraf icin yazilmasinin konunun gidisatini, konudan bagimsiz olarak degistirdigi, muhakemeden uzak, topluluk icinde yer edinmek adina bir biri ardina atilan mesajlar...
Su konunun ilk iki mesaji farkli kisiler tarafindan, saticiyi kollayacak sekilde atilmis olsa idi konunun cok daha farkli bir yere gidecegini dusunuyorum...
Herkez birbirine celme takmaya calisiyor, hatta kendini ifade etmekten korkan ve birilerine yaranmak adina hareket edenler sayesinde olusan bir karambol sonrasinda altta kalanin cani ciksin...
Burada Satici, kendi mesaji ile kendi ayagina celme takmasa, haksiz olsada bir sekilde uste ciksa bu sefer altta kalan alici olacakti diye dusunuyorum...
Ve bu yapilanin kimseye faydasi yok...
Bu degisirse, farkli fikirlerinde temsil edilebildigi, daha akli basinda bir Techturkey olursa ben forumu daha yakindna takip edebilirim, "tatmin" degil ama bu mesajdan cikarim ise Techturkey'in benimde kullanabilecegim bir hale burunmesi olabilir...