Bugun olaydan habersiz 2 kişiyi araca bindirdim. Dedim bu araba ne kokuyor :D Boyle ıslak mendil gibi, yeni gibi kokuyor dediler. Et suyu kokusu alamadılar, kalan kokuda pek et suyu yok gibi :)
Printable View
Bugun olaydan habersiz 2 kişiyi araca bindirdim. Dedim bu araba ne kokuyor :D Boyle ıslak mendil gibi, yeni gibi kokuyor dediler. Et suyu kokusu alamadılar, kalan kokuda pek et suyu yok gibi :)
kötü koku gidericiler var başına böyle birşey gelen başka birşey aramasın
ClenAir Sprey / Organik Koku Giderici (Koku Nötralizer)
Boyle bir ürün buldum. Adamlar garanti verdi. Kokuyu kalıcı sekilde yok ediyormuş. Yarın direk işyerlerine uğrayıp deneyeceğim. Ilerde birine lazım olabilir diye yazıyorum. Yarın sonucu paylaşırım.
ben küçükken arabanın içinde yazın kavun unutmuştuk 1 hafta aracı kullanmamıştık (başka araç vardı) haliyle kavunu farketmedik:D
ve mutlu son çürüyen kavun 1 hafta arabanın içine sindi antalyanın sıcağında :D yok öle nalet bi koku :D amcam bagaj halılarını komple söküp temizledi araç kokusu falan derken çok az bi kavun kokusu kalmıştı :)
editt:bunu niye anlattım bilmiyorum :D
geçmiş olsun kardeşim :)
Ben bu ürünün buradan satışını yapmak istediğimde tepki görmüştüm yalan atma diye.. ANCAK BU ÜRÜN kuzenim tarafından üretilmektedir. Bir dönem internet üzerinden satışı gerçekleştirdim. Ürün süt kokusu sigara kokusu nem kokusu gibi ürünlerin temizlik sonrasında bıraktığı tüm kokuyu yok etmektedir.
Sanalpazar.com üzerinden satışı yapan kişi ürünleri kuzenimden temin etmektedir. İşlem yapılabilir. Ürün fiyatı normaldir. Ben faturalı bir işyeri sahibi olmadığımdan internet üzerinden satışı kestim herhangi bir yasal zorunlulukla karşı karşıya kalmamak adına. Ürünü kullanabilirsiniz tavsiye derim.
Bazı detailing forumlarda gerçekn kullanıcılar tarafından yazılmış yorumlar bulunmaktadır.
amerikadan koku giderici kimyasal ithali yapıyoruz. adresini yaz bir adet yollayayım sonucu kendin gör :)
Corbayami yazik olmus araca mi karar veremedim :)
Valla dikkatli olmak lazım gerçekten ben bu tarz ürünler için bagajımda portatif bir kasa var. temizlik eşyalarını koyduğum... onun içinde belirli bir kısmı boşaltıp çift kat torba yapıyorum...
Genelde almamak tercihim :)
Sagolasin. Bundan sonra buyuk konuşmayayım ama kolay kolay yiyecek taşımam :)
Teşekkür ederim. Yarın olumlu bir sonuc alamazsam irtibata geçerim.
Çorbayı tatmadım o yüzden yorum yapamıyorum :D
Almamak en iyisi :)
Valla iyi bi temizlik ardından 4 kapıyı açıp iyice havalandırmak lazım kuruyana kadar sonra arabayı kokuya boğarsanız geçer heralde :) Yanlız ilk fotografı görünce bi an irkildim,sonradan çorba olduğunu anladım :D
Keçeyi kaldırıp altını sildin mi? şimdi aklıma geldi? çünkü sıvılar keçe altına geçince direk olarak bakteri oluşumuna neden oluyor. aslında koku dökülen ürün değil bu bakterilerden geliyor.
Ben et unutmuştum tabi sonra kurtlanmış kalorifer ızgaralarından, stepne yuvasından, göstergelerin oradan, tavandan kurt çıkıyordu çorba ne ki benim derdim yanında ara sıcak :D
o etin benn !!!!
kurbanda bagajda bir poşet et taşıdım mak 10 dakkalık mesafede kanı akmış sanırım bagaj halısına ertesi sabah arabaya bindiğimde ölüyodum sanırsın kedileri öldürüp atmışlar arabaya bagaj halısını söküp temizlemeye verdim arabayı yıkattım halı olmamasına rağmen 10 gün gitmedi kokusu