Beyler 2008 model Seat İbiza 1,4 TDI aracım var.
Aracı satmaya niyetlenmemin bir sebebi, baba mesleği olan arabacılık yani servis işi.
Bilenleriniz vardır bu servis plakası muhabbetlerini. Babamda var bi servis, düşününce bu plakalar gelince güzel bi kâr olacak servisciler için..
Bende bu mesleğe yabancı biri değilim.
Diyorum ki, aracımı satsam kredi yardımıyla 2010 - 2011 315 CDI 16+1 Sprinter alsam..
Siz ne dersiniz? Arabayı satmaya gönlüm hiç el vermiyor ama ileriye dönükte güzel bir yatırım olur diye düşünüyorum..
İşin özü çok kararsızım ne yapayım bilmiyorum
Ailem ile görüştüm, herkes arkamda başta babam olmak üzere. Elime yüzüme bulaştıracağım bir durum yok iş konusunda sıkıntı yok. Hatta alırsam niyetim araç kazandığı parayla tamamen krediyi ödeyecek..
Fakat farklı bir sıkıntım daha varMevcuttaki aracım..
Arabamda pert kaydı mevcut.. Kazadan dolayı değil ön cama kadar yani motordan suya girdi arabam. 3 parça boya harici bir sıkıntısı yok. 89,000 km'de şuanda.
Triger, baskı balata, diskler, egr temizliği, emme manifoldu temizliği, lastikleri, rutin bakımları vs. hepsi değişti. Zerre masrafı yok..
Piyasası 23 - 25 olarak değişiyor pert kaydı olmasa.
İnanın piyasada çoğu ibizadan çok çok daha temiz..
20 liraya okutsam eyvallahım.. Yaptığım masraflar ile aldığım fiyatın fazlasıyla altına vericem zaten..
Galeriler 12 - 14 falan diyor
Sizler ne diyorsunuz ne yapayım..
Bu arada aracım ;
![]()