-
babanızda bu işin içinde olduğundan işten dolayı bi sıkıntı çekiceğinizi düşünmüyorum. fakat sprinterda ucuz değil hani bizim peder geçen hafta 2012 22+1 ini 85 bine aldı 16+1 de 75 civarlarındadır diye düşünüyorum aracı 20 ye verseniz bile 55 bin gibi bı para cekmeniz gerekicek ki bu faiziyle dahada artıcak Fakat kenardada biraz birikiminiz varsa tadından yenmez. satmak cok mantıklı tabi.
Babam 5-6 yıldır servisci ve plaka fiyatlarıda sürekli artıyor.
Kendi işinizi yapmakla bi yerde calışmak arasında cok fark var.
hatta peder de yatırım için ilçe plaka aldı mart veya nisandan sonra ilçelerinde büyükşehire bağlanma mevzusu var .
birde kendiniz okul falan bağlıyabilirseniz çok çok iyi olur arada hiç şirket vs. olmadan direk velilerden ücreti alıyosunuz ve çok daha karlı oluyor
-
ankarada c palaklar şu an 500bin civarında 9olı yıllarda bedavar almışlardı
-
birkan mantıklı olan arabayı satmak gözüküyor kazandıkça kendine güzel ve özel bi haftasonu aracı alırsın zaten zamanla :)
-
Kafanızı karıştıracak hiç bir şey yok ki !
Siz hislerinizle hareket ederek arabanızın değerli olarak görüyorsunuz (çünkü yazdıklarınızdan yola çıkarak en uzun bindiğiniz aracınız)
Ama hisleri bir kenara koyup düşündüğünüzde servis mantıklı gelebilir
-Baba desteği var
-Mesleği az çok biliyorsunuz
-Hem çalışıp hem mal sahibi olma
gibi seçenekler olumlu gösteriyor herşeyi
Ama yinede aşırı borçlanıp yüksek kredi faizi ödemek gibi durumlar varsa şu anlık yatırım gereksiz olur
-
-
İstanbuldaysa servis işi ağlayan çok var piyasada, garantiye almadan kendini krediye falan girme derim ben. Koca 403ler serviste ayda 2 3 bin lira gibi komik paralar bırakıyor, aradaki şirketler vs yüzünden. Bütün masrafları katsan sigortaydı ıvırdı zıvırdı o 2 3 binde kalmıyor zaten arabacıya. Siprenterların truzimdede güzel piyasası var ayrıca o kanallarıda biraz araştır derim, klasman olarakta truzim her zaman servisçilikten bir tık öndedir
-
Bu fırsat kaçmaz. Servis işinde çok para olur, bu yüzden kredide ödenir güzel bi arabada alınır düşüncesindeyim
-
Sat La Sat Tayyar Alırız Sana Sonra :D